Elite Missions

Game requests go here.

Moderators: simonsunnyboy, Mug UK, Doctor Bob Gordon, ICS, Moderator Team

User avatar
unseenmenace
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 2002
Joined: Tue Sep 21, 2004 9:33 pm
Location: Margate, Kent, UK
Contact:

Post by unseenmenace »

simonsunnyboy wrote:My own experience with Elite is that using a hacked game kills the fun.
But do as you wish ofcourse :)
Absolutely spot on. Apart from anything else there is no real sense of achievement when you succeed.
UNSEEN MENACE
2 original ST's, several STFM's, 2 STE's, a TT and a 14MB Falcon,
a Lynx 2 and Jaguar with JagCD
User avatar
keili
Atari God
Atari God
Posts: 1287
Joined: Sun Mar 07, 2004 7:29 pm
Location: Germany, near Leer
Contact:

Post by keili »

Oh, what a typo 8O .Wanted to say: "I wouldn't start...". It makes more sense now, i hope.
Last edited by keili on Thu Apr 07, 2005 2:25 pm, edited 1 time in total.
User avatar
unseenmenace
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 2002
Joined: Tue Sep 21, 2004 9:33 pm
Location: Margate, Kent, UK
Contact:

Post by unseenmenace »

LMAO N1
UNSEEN MENACE
2 original ST's, several STFM's, 2 STE's, a TT and a 14MB Falcon,
a Lynx 2 and Jaguar with JagCD
User avatar
RetroGamerUK
RetroLamerUK
RetroLamerUK
Posts: 2921
Joined: Fri Mar 26, 2004 6:37 pm
Location: Northwest England.

Post by RetroGamerUK »

Cheating does indeed kill the fun and whole point of the game, I have already achieved Elite status, top Weapons and so on, so now I will cheat merely to see the missions at last!
Of course cheats never prosper. (except when they do)


:)
User avatar
Mug UK
Administrator
Administrator
Posts: 11758
Joined: Thu Apr 29, 2004 7:16 pm
Location: Stockport (UK)
Contact:

Post by Mug UK »

Oh yes they do ;-)
My main site: http://www.mug-uk.co.uk - slowly digging up the bits from my past (and re-working a few): Atari ST, Sega 8-bit (game hacks) and NDS (Music ripping guide).

I develop a free Word (for Windows) add-in that's available for Word 2007 upwards. It's a fix-it toolbox that will allow power Word users to fix document errors. You can find it at: http://www.mikestoolbox.co.uk
DtheB
Atarian
Atarian
Posts: 1
Joined: Sun Jun 19, 2022 8:46 pm

Re: Elite Missions

Post by DtheB »

I reached Elite on the Beeb but it only had 2 missions so I now have an Atari emulator (Hatari) and I was looking forward to 5 whole missions, but I'm now Dangerous with >200K pts and I haven't had a sniff of any mission. :-( Do they come later (after Elite ranking?) or could it be I accidentally turned down the first mission by poking the keyboard while docking and staring out of the window at the same time?
I've tried playing with the in-built hex hacker, so well described by GoldRunner above (thanks) to see if I can provoke a mission to start, but nuffin.
Any help much appreciated...
simonsunnyboy
Moderator
Moderator
Posts: 5487
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:36 pm
Location: Friedrichshafen, Germany
Contact:

Re: Elite Missions

Post by simonsunnyboy »

Oh my, what a nifty necrobump :D
I even forgot about that translated document...

It took ages for me as well, I probably was at Dangerous rating for a long time aswell.
Thus I recommend to stop using the escape pod and retros, keep blasting ships to increase your score and finally it should happen.
Simon Sunnyboy/Paradize - http://paradize.atari.org/

Stay cool, stay Atari!

1x2600jr, 1x1040STFm, 1x1040STE 4MB+TOS2.06+SatanDisk, 1xF030 14MB+FPU+NetUS-Bee
Post Reply

Return to “Games - Requests”