How to change width of forum to fill screen

News, updates, like or dislike

Moderators: Mug UK, Silver Surfer, Moderator Team

User avatar
TheNameOfTheGame
Atari God
Atari God
Posts: 1339
Joined: Mon Jul 23, 2012 8:57 pm
Location: Almost Heaven, West Virginia

How to change width of forum to fill screen

Postby TheNameOfTheGame » Mon Dec 31, 2018 3:55 am

I have this forum expanded to fill the screen in firefox. I can't remember how I did it :lol: (memory failing)

Exxos' forum seems to use the same software, but it is scrunched up in the middle of the screen and I would like to expand it.

Could someone remind me how to enable the forum to expand the viewable area?

Moulinaie
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 249
Joined: Wed Feb 01, 2012 9:34 pm

Re: How to change width of forum to fill screen

Postby Moulinaie » Mon Dec 31, 2018 7:38 am

Hi,
You can use Ctrl and "+" to zoom in
Then Ctrl and "-" to zoom out
And Ctrl and "0" to go back to normal display.

Guillaume.

User avatar
TheNameOfTheGame
Atari God
Atari God
Posts: 1339
Joined: Mon Jul 23, 2012 8:57 pm
Location: Almost Heaven, West Virginia

Re: How to change width of forum to fill screen

Postby TheNameOfTheGame » Tue Jan 01, 2019 3:38 am

Hmm, that works but scales the fonts up as well. On atari-forum I have full width screen and normal font size. For the life of me I can't remember how I did it lol.

I know it is something with the forum software. If I don't log in it is not full width, but when I log in it expands to full width. :?:

ThorstenOtto
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 833
Joined: Sun Aug 03, 2014 5:54 pm

Re: How to change width of forum to fill screen

Postby ThorstenOtto » Tue Jan 01, 2019 5:07 am

If you know about css: there is an addon Stylish where you sometimes can fix those things by overriding the styles.

User avatar
TheNameOfTheGame
Atari God
Atari God
Posts: 1339
Joined: Mon Jul 23, 2012 8:57 pm
Location: Almost Heaven, West Virginia

Re: How to change width of forum to fill screen

Postby TheNameOfTheGame » Tue Jan 01, 2019 5:15 am

Thanks, I tried it in Firefox but it wanted to collect data on every website I visited. Had to remove it. Oh well, not a big deal anyway just frustrated I can't remember what I did for atari-forum. Old age I guess.

ThorstenOtto
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 833
Joined: Sun Aug 03, 2014 5:54 pm

Re: How to change width of forum to fill screen

Postby ThorstenOtto » Tue Jan 01, 2019 5:28 am

Yes, but you can turn that collecting off (just uncheck "Send de-identified browsing data" etc.)

User avatar
TheNameOfTheGame
Atari God
Atari God
Posts: 1339
Joined: Mon Jul 23, 2012 8:57 pm
Location: Almost Heaven, West Virginia

Re: How to change width of forum to fill screen

Postby TheNameOfTheGame » Tue Jan 01, 2019 6:08 pm

Talked to Exxos over at his board and he made a modification to allow full width. It's under board preferences in the user control panel. Turn on prosilver_full style to get the width to expand.

Dal
Administrator
Administrator
Posts: 4178
Joined: Tue Jan 18, 2011 12:31 am
Location: Cheltenham, UK
Contact:

Re: How to change width of forum to fill screen

Postby Dal » Tue Jan 01, 2019 7:30 pm

We have the same option here. It’s called protari-wide.
You can find the setting under your user control panel (see board settings)
Mega"SST" 12, MegaSTE, STE: Desktopper case, IDE interface, UltraSatan (8GB + 512Mb) + HXC floppy emulator. Plus some STE's/STFM's

User avatar
TheNameOfTheGame
Atari God
Atari God
Posts: 1339
Joined: Mon Jul 23, 2012 8:57 pm
Location: Almost Heaven, West Virginia

Re: How to change width of forum to fill screen

Postby TheNameOfTheGame » Tue Jan 01, 2019 7:57 pm

Yes, I've been using it forever. Just couldn't remember that it was set lol. Thanks for having the custom theme available.


Social Media

     

Return to “Website Discussions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests