Has anyone ever got a Steinberg SMPII to work with CT60?

Discuss CT60/CT63, CTPCI, SuperVidel and EtherNAT hardware here.

Moderators: Mug UK, moondog/.tSCc., [ProToS], lp, Moderator Team

DOB
Atariator
Atariator
Posts: 28
Joined: Tue Dec 15, 2009 7:19 pm

Has anyone ever got a Steinberg SMPII to work with CT60?

Postby DOB » Wed Jan 08, 2014 8:55 am

Hi Everyone,

I know that someone modified the mros driver for the Soundpool parallel port midi expander to work with the CT60 modified CAF. But has it been done for the SMPII? I have one, but can never get it to be recognized by CAF on a Falcon in CT60 mode. It works perfectly on my TT.

Thanks.
Cheers,
dOb

Rodolphe
Obsessive compulsive Atari behavior
Obsessive compulsive Atari behavior
Posts: 113
Joined: Sat Jan 28, 2012 11:19 am

Re: Has anyone ever got a Steinberg SMPII to work with CT60?

Postby Rodolphe » Sat Feb 22, 2014 11:49 am

Hi,
Did you have a look into the CT2 archive ?
I remember a modification was done...
Here I see a file named SMP4.DRV
I do not know if it could be ok for the CT60 speed.
Atari Hardware Developer : CT1, CT2, CTR14, CT60, CTPCI

DOB
Atariator
Atariator
Posts: 28
Joined: Tue Dec 15, 2009 7:19 pm

Re: Has anyone ever got a Steinberg SMPII to work with CT60?

Postby DOB » Sat Feb 22, 2014 4:59 pm

Thanks Rodolphe,

I'll check it out.
Cheers,
dOb

DOB
Atariator
Atariator
Posts: 28
Joined: Tue Dec 15, 2009 7:19 pm

Re: Has anyone ever got a Steinberg SMPII to work with CT60?

Postby DOB » Sat Feb 22, 2014 8:14 pm

I checked it out and downloaded the CT2 archive on the website, but I didn't see the SMP4.drv file in the archive. There is a mo44.drv and the mros drivers.

Can you send me the smp4.drv you have?

Thanks.
Cheers,
dOb


Social Media

     

Return to “CT60 / CT63 Area”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests