Is the CT60 upgrade still being made/sold?

Discuss CT60/CT63, CTPCI, SuperVidel and EtherNAT hardware here.

Moderators: Mug UK, moondog/.tSCc., [ProToS], lp, Moderator Team

User avatar
bjjones37
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 313
Joined: Thu Jul 29, 2004 1:11 pm
Location: USA

Is the CT60 upgrade still being made/sold?

Postby bjjones37 » Fri Sep 17, 2004 3:26 pm

Is the CT60 still available from the manufacturer or is the only way to get it to find it used (and maybe nonfunctional)?
Courtesy is not an option.

User avatar
[ProToS]
Moderator
Moderator
Posts: 2242
Joined: Fri Sep 20, 2002 2:09 am
Location: Lourdes / France
Contact:

Re: Is the CT60 upgrade still being made/sold?

Postby [ProToS] » Fri Sep 17, 2004 8:19 pm

bjjones37 wrote:Is the CT60 still available from the manufacturer


no more ct060 will be produced by czuba-tech sorry

or is the only way to get it to find it used (and maybe nonfunctional)?


with a lot of luck yes
SeeU
[ProToS]/Facebook

User avatar
exxos
Hardware Guru
Hardware Guru
Posts: 4933
Joined: Fri Mar 28, 2003 8:36 pm
Location: England
Contact:

Postby exxos » Fri Sep 17, 2004 8:31 pm

Didn't rodolphe say that if he gets at least another 50 he will produce them ?

can't remember exactly I dont keep up with it much. I think he did have 17 orders but he wont produce them....
4MB STFM 1.44 FD- VELOCE+ 020 STE - Falcon 030 CT60 - Atari 2600 - Atari 7800 - Gigafile - SD Floppy Emulator - PeST - various clutter

http://www.exxoshost.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
http://www.exxoshost.co.uk/atari/last/storenew/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.
http://ataristeven.exxoshost.co.uk/Steem.htm Latest Steem Emulator

User avatar
frost
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 346
Joined: Sun Dec 01, 2002 2:50 am
Location: Limoges
Contact:

Postby frost » Sat Sep 18, 2004 11:12 am

afair, it's more and more difficult to obtain 68060, that's why he won't produce the CT60 anymore.
My blog, mostly about Atari and demo stuff.

User avatar
tobe
Atari God
Atari God
Posts: 1459
Joined: Sat Jan 24, 2004 10:06 am
Location: Lyon, France
Contact:

Postby tobe » Sat Sep 18, 2004 12:49 pm

http://www.freescale.com/webapp/sps/sit ... H3YTLC4622

Availability : Production Now


It seems possible to buy some 68060.
step 1: introduce bug, step 2: fix bug, step 3: goto step 1.

User avatar
exxos
Hardware Guru
Hardware Guru
Posts: 4933
Joined: Fri Mar 28, 2003 8:36 pm
Location: England
Contact:

Postby exxos » Sat Sep 18, 2004 9:44 pm

ah yeah, the CPU I think was a problem, they are easy enough to get, just probably not at a reasonable price!
4MB STFM 1.44 FD- VELOCE+ 020 STE - Falcon 030 CT60 - Atari 2600 - Atari 7800 - Gigafile - SD Floppy Emulator - PeST - various clutter

http://www.exxoshost.co.uk/atari/ All my hardware guides - mods - games - STOS
http://www.exxoshost.co.uk/atari/last/storenew/ - All my hardware mods for sale - Please help support by making a purchase.
http://ataristeven.exxoshost.co.uk/Steem.htm Latest Steem Emulator


Social Media

     

Return to “CT60 / CT63 Area”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests