ATI Rage Pro

A forum about SainT by James Boulton and Arnaud Carré - the current version is v2.4.0.

Moderators: Mug UK, Moderator Team

User avatar
Champions_2002
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 580
Joined: Fri May 31, 2002 8:14 am
Location: Manchester England

ATI Rage Pro

Postby Champions_2002 » Fri Mar 26, 2004 5:10 pm

I cannot get Saint to work can anybody tell me how to get it to work with this graphics card
A member of Atarimania ST & 7800 department

User avatar
leonard
Moderator
Moderator
Posts: 640
Joined: Thu May 23, 2002 10:48 pm
Contact:

Postby leonard » Tue May 11, 2004 4:55 pm

Sounds really strange. What's the problem exactly ? Is SainT launching and then games or demos are crashing ? Or is there a video error as soon as you run the emulator ? In that case your graphic card / operating system is not suited for Microsoft DirectX8. ( did you install dx8 ?)

If any dx8 demo are working ( please try to good old fr08 at http://theproduct.de) , then SainT should run properly.

Cheers
Arnaud
Leonard/OXYGENE.

User avatar
Champions_2002
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 580
Joined: Fri May 31, 2002 8:14 am
Location: Manchester England

Postby Champions_2002 » Wed May 12, 2004 8:41 am

Hi

I have tried to go to the site you put in your post but i get a page not found error.

The problem is that i get a video error as soon as i run Saint
A member of Atarimania ST & 7800 department

User avatar
leonard
Moderator
Moderator
Posts: 640
Joined: Thu May 23, 2002 10:48 pm
Contact:

Postby leonard » Wed May 12, 2004 11:33 am

Is your 3d card dx8 compatible ?
when reading some forums, maybe SainT needs Dx8.1 at least ( I code with dx9 sdk, so maybe it's only compatible with dx8.1 now)

Try to install the dx8.1 runtime from microsoft (about 9Mb I guess), it should work.
Leonard/OXYGENE.

User avatar
[ProToS]
Moderator
Moderator
Posts: 2242
Joined: Fri Sep 20, 2002 2:09 am
Location: Lourdes / France
Contact:

Postby [ProToS] » Wed May 12, 2004 6:00 pm

Champions_2002 wrote:Hi

I have tried to go to the site you put in your post but i get a page not found error.


just a small error on the url http://theproduct.de
SeeU
[ProToS]/Facebook

User avatar
Champions_2002
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 580
Joined: Fri May 31, 2002 8:14 am
Location: Manchester England

Postby Champions_2002 » Thu May 13, 2004 7:27 am

Hi i got it to work

It does not work on W98
A member of Atarimania ST & 7800 department

User avatar
leonard
Moderator
Moderator
Posts: 640
Joined: Thu May 23, 2002 10:48 pm
Contact:

Postby leonard » Thu May 13, 2004 12:35 pm

There should not have any problem with Win98 or WinMe. The only thing you need is directX8.1 runtime. ( I'm pretty sure there is a dx8.1 runtime for win98).
So to my opinion, SainT should work on win98 without any problem.
Leonard/OXYGENE.

User avatar
Nutking
Atari maniac
Atari maniac
Posts: 89
Joined: Tue Mar 16, 2004 7:58 pm
Location: Groot Nuttestein
Contact:

Postby Nutking » Fri May 14, 2004 6:42 pm

Champions_2002 wrote:It does not work on W98


Hi,

I have Saint 130 running without any problems on Win98SE and I am about to install Saint 160. I do not expect any problems. If I remember well I did upgrade to direct 8.1 at the time.

de Nutking

User avatar
Champions_2002
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 580
Joined: Fri May 31, 2002 8:14 am
Location: Manchester England

Postby Champions_2002 » Tue May 18, 2004 5:14 am

I used win98se and Directx9 but it did not work
A member of Atarimania ST & 7800 department


Social Media

     

Return to “SainT”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests