2.5 MB RAM setting not preserved across cold reset on Steem SSE 3.9.1

A forum for anything about the Steem Engine STE emulator, comments, problems, bug reports etc. Steven Seagal regularly provides updated versions of the original STEem code.

Moderators: Mug UK, Steem Authors, Moderator Team

czietz
Hardware Guru
Hardware Guru
Posts: 445
Joined: Tue May 24, 2016 6:47 pm

2.5 MB RAM setting not preserved across cold reset on Steem SSE 3.9.1

Postby czietz » Sun Apr 23, 2017 1:19 pm

Hello,

while testing EmuTOS, Vincent found what turned out to be a bug in Steem: The 2.5 MB RAM setting is not retained across the second cold reset. You can easily see this in the video I made: https://www.youtube.com/watch?v=UiWXafyFxaY
I select 2.5 MB, after the first reset it Steem correctly shows 2560 kiB, after the second it changes to 2048 kiB.

BlankVector
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 394
Joined: Wed Oct 24, 2007 7:52 pm
Location: France
Contact:

Re: 2.5 MB RAM setting not preserved across cold reset on Steem SSE 3.9.1

Postby BlankVector » Mon Apr 24, 2017 12:38 pm

Same happens with TOS 1.62. So this is not related to the ROM.

User avatar
Steven Seagal
Atari God
Atari God
Posts: 1898
Joined: Sun Dec 04, 2005 9:12 am
Location: Undisclosed
Contact:

Re: 2.5 MB RAM setting not preserved across cold reset on Steem SSE 3.9.1

Postby Steven Seagal » Mon Apr 24, 2017 5:49 pm

Yes, it's a pure Steem SSE bug, it's fixed in the dev builds.
Thx for the report.


Social Media

     

Return to “Steem”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest