STeem SSE - MIDI port causing crash

A forum for anything about the Steem Engine STE emulator, comments, problems, bug reports etc. Steven Seagal regularly provides updated versions of the original STEem code. The current version is v3.9.4.

Moderators: Mug UK, Steem Authors, Moderator Team

pongthrob
Atarian
Atarian
Posts: 2
Joined: Fri Mar 31, 2017 1:23 am

STeem SSE - MIDI port causing crash

Postby pongthrob » Fri Mar 31, 2017 1:30 am

Windows 10 Pro 64
STeem 3.9.1

Everytime I go to set up the MIDI ports in Options, Connect to (MIDI Device), and selecting an Output device works fine. Selecting an *Input device* always and consistently crashes SSE. I've tried multiple TOS images/Machine Model combinations and it makes no difference. It seems to be SSE itself that is causing the crash.

See attachment for error code.
Anyone else seeing this issue/recommendations?

Graham
STeem SSE MIDI error.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
Steven Seagal
Atari God
Atari God
Posts: 1982
Joined: Sun Dec 04, 2005 9:12 am
Location: Undisclosed
Contact:

Re: STeem SSE - MIDI port causing crash

Postby Steven Seagal » Fri Mar 31, 2017 10:13 am

Hi
Thx for the report but the place to report Steem SSE bugs is here:
viewforum.php?f=112

It's very probably a x64-only bug, sorry about it, did you try the 32bit build?

pongthrob
Atarian
Atarian
Posts: 2
Joined: Fri Mar 31, 2017 1:23 am

Re: STeem SSE - MIDI port causing crash

Postby pongthrob » Sat Apr 01, 2017 5:34 am

Just tried the 32-bit version. Problem solved. thanks!

User avatar
Steven Seagal
Atari God
Atari God
Posts: 1982
Joined: Sun Dec 04, 2005 9:12 am
Location: Undisclosed
Contact:

Re: STeem SSE - MIDI port causing crash

Postby Steven Seagal » Fri Apr 07, 2017 9:20 am

It should also work on next 64bit version.


Social Media

     

Return to “Steem”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests