a,s and z keys mysteriously not working in steem 3.2

A forum for anything about the Steem Engine STE emulator, comments, problems, bug reports etc. Steven Seagal regularly provides updated versions of the original STEem code. The current version is v3.9.4.

Moderators: Mug UK, Steem Authors, Moderator Team

User avatar
spiny
Disk Imager Supreme
Disk Imager Supreme
Posts: 2624
Joined: Mon Aug 11, 2003 11:53 pm
Location: just outside bristol
Contact:

a,s and z keys mysteriously not working in steem 3.2

Postby spiny » Sun Sep 04, 2011 9:35 am

what the hell ? :D

everything was fine until 2 days ago, now the a,s and z keys don't work in the emulator. doesn't matter what TOS, or where I run steem from (already tried re downloading and running from a new folder)

i'm very confused :) it's quite irritating though, as alt+a is assemble in devpac, and now i have to give steem focus and use the mouse which is annoying :)

quite obviosuly, the a,s and z keys work fine everywhere else, just not in steem, I also suspect that the ctrl key doesn't work either as I can no longer swap though windows in devpac with ctrl+v

Dal
Administrator
Administrator
Posts: 4178
Joined: Tue Jan 18, 2011 12:31 am
Location: Cheltenham, UK
Contact:

Re: a,s and z keys mysteriously not working in steem 3.2

Postby Dal » Sun Sep 04, 2011 9:38 am

You haven't mapped them to the joystick?
Mega"SST" 12, MegaSTE, STE: Desktopper case, IDE interface, UltraSatan (8GB + 512Mb) + HXC floppy emulator. Plus some STE's/STFM's

User avatar
spiny
Disk Imager Supreme
Disk Imager Supreme
Posts: 2624
Joined: Mon Aug 11, 2003 11:53 pm
Location: just outside bristol
Contact:

Re: a,s and z keys mysteriously not working in steem 3.2

Postby spiny » Sun Sep 04, 2011 9:42 am

well, I hadn't ... but they were :D

not sure what was going on there, the mouse port joystick was set to 'always on' and was using the trad wasz keys ...

anyway, mystery solved, kind of .. :)

User avatar
nativ
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 4106
Joined: Mon Jul 30, 2007 10:26 am
Location: South West, UK

Re: a,s and z keys mysteriously not working in steem 3.2

Postby nativ » Sun Sep 04, 2011 10:33 am

. . .

Don't suppose you are coding an ST version of earworm
Atari STFM 512 / STe 4MB / Mega ST+DSP / Falcon 4MB 16Mhz 68882 - DVD/CDRW/ZIP/DAT - FDI / Jaguar / Lynx 1&2 / 7800 / 2600 / XE 130+SD Card // Sega Dreamcast / Mega2+CD2 // Apple G4

http://soundcloud.com/nativ ~ http://soundcloud.com/nativ-1 ~ http://soundcloud.com/knot_music
http://soundcloud.com/push-sounds ~ http://soundcloud.com/push-records


Social Media

     

Return to “Steem”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests