Page 1 of 1

DemoBaseST Patch 5 released

Posted: Sat Dec 19, 2009 1:55 pm
by SkylineDave
Hi everyone! It's been a while since I was last on here - I hope everyone's ok and is going to have a great Christmas.

I had a handful (28 to be exact) of demo screens ready to be added to the database so I thought I may as well release them now.

You'll find the link in my signature.

Cheers all!
Dave.

Re: DemoBaseST Patch 5 released

Posted: Fri Jan 08, 2010 7:56 am
by Tomchi
Hey !!! Completely forgot to thank you !!!

Was cool to have an end of the year random session :)

Thx and best wishes for 2010 ( meaning more updates ;) )

Re: DemoBaseST Patch 5 released

Posted: Thu Jan 21, 2010 1:22 pm
by Nekto
SkylineDave

Date of 5th updation on site is december 2008, but your message is from december 2009. Funny.
"19/12/2008 - Patch #5 released. 28 new demoscreens added"

Re: DemoBaseST Patch 5 released

Posted: Thu Jan 21, 2010 3:03 pm
by SkylineDave
whoops, cut and pastie! well spotted that man. fixed.

Re: DemoBaseST Patch 5 released

Posted: Wed Apr 14, 2010 8:35 pm
by Zorro 2
Thanks to maintain my best proggy on PC :wink:

Just this post to indicate that the URL has changed, it's http://dbst.atomas.com/index.html

// 1867

Re: DemoBaseST Patch 5 released

Posted: Fri Jan 30, 2015 1:00 pm
by lotek_style
Is this still WIP?

Re: DemoBaseST Patch 5 released

Posted: Fri Jan 30, 2015 8:12 pm
by Maartau
lotek_style wrote:Is this still WIP?


Good question...

Re: DemoBaseST Patch 5 released

Posted: Sun Mar 15, 2015 9:00 am
by lotek_style
Strangely the last version I downloaded refuses to work :/

Re: DemoBaseST Patch 5 released

Posted: Sun Sep 20, 2015 4:25 pm
by elluigi
Great production THX, it works fine with Steem Sse 3.6.4 :wink:

Re: DemoBaseST Patch 5 released

Posted: Tue Dec 12, 2017 3:28 pm
by Cronos
Love the Gamebase ST project - though it seems like you have not changed much in the past few years. There is a bug/suggestion I have, though. When I run the program from E:\Retro\Atari ST Demobase, I get error that it can't find "Atari ST Demobase\2.dat". I can then help it find it, and a demo runs nicely, but it doesn't remember that it could find 2.dat there. And I couldn't find a setting to change it either.
Any chance of help, or an update?