Traders - M.U.L.E. clone for ST

Game requests go here.

Moderators: simonsunnyboy, Mug UK, ICS, Doctor Bob Gordon, Moderator Team

User avatar
STcomp
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 301
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:26 am
Location: California, United States of America
Contact:

Traders - M.U.L.E. clone for ST

Postby STcomp » Tue Jan 20, 2009 5:16 am

Does anyone have a disk image of Traders for Atari ST? It is a clone of the game MULE. Cracked or uncracked are both fine, thanks!

User avatar
Steven Seagal
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 2018
Joined: Sun Dec 04, 2005 9:12 am
Location: Undisclosed
Contact:

Re: Traders - M.U.L.E. clone for ST

Postby Steven Seagal » Wed Jan 21, 2009 6:47 pm

There's a version of 'Traders' on Auto 500Fv2 that doesn't seem to work, and another on Fuzion 113 that seems to work, but the game is in German anyway.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
In the CIA we learned that ST ruled
Steem SSE: http://sourceforge.net/projects/steemsse

User avatar
STcomp
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 301
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:26 am
Location: California, United States of America
Contact:

Re: Traders - M.U.L.E. clone for ST

Postby STcomp » Wed Jan 21, 2009 7:19 pm

Thanks for the info, but I can't get the fuzion one to work either, it just says insert coin (whatever the heck that is supposed to mean) and seems to be locked up :cry:

User avatar
Steven Seagal
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 2018
Joined: Sun Dec 04, 2005 9:12 am
Location: Undisclosed
Contact:

Re: Traders - M.U.L.E. clone for ST

Postby Steven Seagal » Wed Jan 21, 2009 9:18 pm

What works is to type some numbers with the numeric keypad then enter I think.
Then pick up your German dictionary...
In the CIA we learned that ST ruled
Steem SSE: http://sourceforge.net/projects/steemsse

User avatar
STcomp
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 301
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:26 am
Location: California, United States of America
Contact:

Re: Traders - M.U.L.E. clone for ST

Postby STcomp » Thu Jan 22, 2009 12:31 am

ahhhh....weird, ill try it, thanks!

User avatar
Grunaki
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 786
Joined: Sun Feb 05, 2006 9:45 pm
Location: Winnipeg, Canada
Contact:

Re: Traders - M.U.L.E. clone for ST

Postby Grunaki » Thu Jan 22, 2009 4:54 pm

PlanetEmu has the Amiga version - I'm assuming it's just the same.
Thermopylae is now an Enemy Island!

User avatar
STcomp
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 301
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:26 am
Location: California, United States of America
Contact:

Re: Traders - M.U.L.E. clone for ST

Postby STcomp » Thu Jan 22, 2009 7:04 pm

it works now! now i dont have to open my shrinkwrapped one from Ebay that is coming in soon! :) (damn that game was hard to find!!!!!!!!!!!)

User avatar
krupkaj
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 286
Joined: Wed Oct 22, 2003 11:00 pm
Location: Olomouc/Czech Republic
Contact:

Re: Traders - M.U.L.E. clone for ST

Postby krupkaj » Sun Nov 01, 2015 11:45 am

Thanks for Fuzion 113 version.
I replaced the texte.txt file with the one from the Amiga version. It is now in English and it looks like it works fine.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
cb
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 3141
Joined: Sat Apr 27, 2002 7:03 pm
Location: somewhere in time

Re: Traders - M.U.L.E. clone for ST

Postby cb » Mon Nov 23, 2015 5:46 pm

krupkaj wrote:Thanks for Fuzion 113 version.
I replaced the texte.txt file with the one from the Amiga version. It is now in English and it looks like it works fine.


Thank you!
In case anyone cares, this file as most of the other ones from that game where packed with Power Packer 2 on the Amiga and can be unpacked on PC with this:

http://aminet.net/package/util/arc/ppunpackWin32
AL-FGC
Heghlu'meH QaQ jajvam!
Image

User avatar
krupkaj
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 286
Joined: Wed Oct 22, 2003 11:00 pm
Location: Olomouc/Czech Republic
Contact:

Re: Traders - M.U.L.E. clone for ST

Postby krupkaj » Mon Dec 14, 2015 9:15 am

this is fine info. BTW do you know how to unpack the main Atari executable? I think it is packed with ICE

User avatar
Mug UK
Administrator
Administrator
Posts: 11354
Joined: Thu Apr 29, 2004 7:16 pm
Location: Stockport (UK)
Contact:

Re: Traders - M.U.L.E. clone for ST

Postby Mug UK » Mon Dec 14, 2015 9:52 am

My olde worlde Multi Depacker could also handle Power Packer files. Not that I used it to depack modules that I'd ripped out of Amiga games back in the day and transfer them as PowerPacker files to save space on the CrossDOS formatted disks at all :)
My main site: http://www.mug-uk.co.uk - slowly digging up the bits from my past (and re-working a few): Atari ST, Sega 8-bit (game hacks) and NDS (Music ripping guide).

I develop a free Word (for Windows) add-in that's available for Word 2007 upwards. It's a fix-it toolbox that will allow power Word users to fix document errors. You can find it at: http://www.mikestoolbox.co.uk

User avatar
cb
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 3141
Joined: Sat Apr 27, 2002 7:03 pm
Location: somewhere in time

Re: Traders - M.U.L.E. clone for ST

Postby cb » Mon Dec 14, 2015 4:23 pm

Usually I use Naughty Depacker when it comes to executables.
AL-FGC
Heghlu'meH QaQ jajvam!
Image

User avatar
krupkaj
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 286
Joined: Wed Oct 22, 2003 11:00 pm
Location: Olomouc/Czech Republic
Contact:

Re: Traders - M.U.L.E. clone for ST

Postby krupkaj » Mon Dec 14, 2015 9:11 pm

thanks, I will try it


Social Media

     

Return to “Games - Requests”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests