WANTED: Atari Colour/Monochrome Monitor Switch

Do you need some hardware and/or software? Do you want to clear out the attic? Post your classified ads here.

Moderators: Mug UK, Adrenalin, Moderator Team

yungjoon
Obsessive compulsive Atari behavior
Obsessive compulsive Atari behavior
Posts: 121
Joined: Tue Aug 08, 2006 7:15 am
Location: France

WANTED: Atari Colour/Monochrome Monitor Switch

Postby yungjoon » Fri May 18, 2018 4:30 pm

Hi,

If someone has this, I would be interested:

IMG_20121204_232506.jpg


Or

product-81025.jpg


Thanks.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
Atarieterno
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 920
Joined: Mon Jan 18, 2016 3:40 pm
Location: Spain

Re: WANTED: Atari Colour/Monochrome Monitor Switch

Postby Atarieterno » Fri May 18, 2018 5:22 pm

The "Automonitor-switch" does not work in STe, I guess you know it.
ST/fm/e, STacy, Mega ST/e, TT, Falcon, C-Lab MKX... and more music tools.

yungjoon
Obsessive compulsive Atari behavior
Obsessive compulsive Atari behavior
Posts: 121
Joined: Tue Aug 08, 2006 7:15 am
Location: France

Re: WANTED: Atari Colour/Monochrome Monitor Switch

Postby yungjoon » Sat May 19, 2018 6:02 am

Hi,

I used the automonitor with one of my STe and I could switch between the two monitor, strange... Maybe with the french STe version it works, it has no modulator.


Social Media

     

Return to “For sale / Wanted”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests