HTTP 500 error while submittin a new post

News, updates, like or dislike

Moderators: Mug UK, Silver Surfer, Moderator Team

ragnar76
Atariator
Atariator
Posts: 18
Joined: Thu Apr 07, 2011 3:01 pm

HTTP 500 error while submittin a new post

Postby ragnar76 » Sun Oct 28, 2018 9:51 pm

Hi there,

right after clicking "submit" i've got a http 500 error (internal server error) and now my last poast appears twice

User avatar
wongck
Ultimate Atarian
Ultimate Atarian
Posts: 12497
Joined: Sat May 03, 2008 2:09 pm
Location: Far East
Contact:

Re: HTTP 500 error while submittin a new post

Postby wongck » Sun Oct 28, 2018 10:58 pm

Yup, been like that for years.
viewtopic.php?f=29&t=26910#p257643

Trick is not to refresh the page, else it will make another posting, at times more than double depending on how many times you refresh.
When you see the HTTP 500 error.... it actually did post for you.
My Stuff: FB/Falcon CT63/CTPCI+ATI+RTL8139+USB 512MB 30GB HDD CF HxC_SD/ TT030 68882 4+32MB 520MB Nova/ 520STFM 4MB Tos206 SCSI
Shared SCSI Bus:ScsiLink ethernet, 9GB HDD,SD-reader @ http://phsw.atari.org
My Atari stuff for sale - click here for list

User avatar
spiny
Disk Imager Supreme
Disk Imager Supreme
Posts: 2513
Joined: Mon Aug 11, 2003 11:53 pm
Location: just outside bristol
Contact:

Re: HTTP 500 error while submittin a new post

Postby spiny » Mon Oct 29, 2018 8:46 am

that error will hopefully go away when the next round of forum upgrades happens, but alas, I don't have a timescale for that yet.


Social Media

     

Return to “Website Discussions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests