"Remember me" is not remembering me very well.

News, updates, like or dislike

Moderators: Mug UK, Silver Surfer, Moderator Team

607
Atari maniac
Atari maniac
Posts: 88
Joined: Tue Aug 16, 2016 3:20 pm
Location: Frisia, the Netherlands

"Remember me" is not remembering me very well.

Postby 607 » Sun Sep 18, 2016 3:30 pm

Hey, I keep getting logged out of these forums for some reason. I check "Remember me" every time I log in, but I still need to relog in like once a day, perhaps even more than once a day at times.
Does anybody else have this problem too or did Chrome perhaps do something weird to this specific site's cookies for me?

User avatar
wongck
Ultimate Atarian
Ultimate Atarian
Posts: 11505
Joined: Sat May 03, 2008 2:09 pm
Location: Far East
Contact:

Re: "Remember me" is not remembering me very well.

Postby wongck » Sun Sep 18, 2016 11:15 pm

I am on Chrome 53.0.2785.116 m (64-bit) and the "remember me" is working for me. No need to logon every time.
Just close the browser (or tab) and do not use the logout when you are done.
One thing to note is that it works on cookies, so if you clear your cookies often, then you need to re-login.
(may be if you had don't track or don't save cookies or some other security or anonymity stuff... )
My Stuff: FB/Falcon CT63+CTPCI ATI R7500 14+512MB 30GB HDD CF HxC_SD EtherNEC/ TT030 68882 4+32MB 520MB Nova/ 520STFM 4MB Tos206 SCSI
Shared SCSI Bus:ScsiLink ethernet, 9GB HDD,SD-reader @ http://phsw.atari.org
My Atari stuff for sale - click here for list

User avatar
calimero
Atari God
Atari God
Posts: 1896
Joined: Thu Sep 15, 2005 10:01 am
Location: STara Pazova, Serbia
Contact:

Re: "Remember me" is not remembering me very well.

Postby calimero » Mon Sep 19, 2016 5:49 am

I think there is a problem if you use more device on different networks (eg mobile phone and computer or computer on work).
using Atari since 1986.http://wet.atari.orghttp://milan.kovac.cc/atari/software/ ・ Atari Falcon030/CT63/SV ・ Atari STe ・ Atari Mega4/MegaFile30/SM124 ・ Amiga 1200/PPC ・ Amiga 500 ・ C64 ・ ZX Spectrum ・ RPi ・ MagiC! ・ MiNT 1.18 ・ OS X

User avatar
catmando
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 899
Joined: Tue Jan 24, 2006 9:56 pm
Location: London, UK

Re: "Remember me" is not remembering me very well.

Postby catmando » Mon Sep 19, 2016 7:06 am

607 wrote:Hey, I keep getting logged out of these forums for some reason. I check "Remember me" every time I log in, but I still need to relog in like once a day, perhaps even more than once a day at times.
Does anybody else have this problem too or did Chrome perhaps do something weird to this specific site's cookies for me?


Yep I have this problem too
Atari Falcon Tos 4.04 | 14mb | IDE CF 2GB
Atari STE Tos 1.62 | 4mb | HxC Slim SD 8GB
Atari STE Tos 1.62/2.06 | 4mb | Floppy A-B Mod | IDE SD 4GB
Atari STFM
Android Devices (Running Hataroid and SToid)

Atari Forum Wiki - Use it before asking

Dal
Administrator
Administrator
Posts: 4033
Joined: Tue Jan 18, 2011 12:31 am
Location: Cheltenham, UK
Contact:

Re: "Remember me" is not remembering me very well.

Postby Dal » Mon Sep 19, 2016 10:08 am

I have reviewed the forum cookie settings. Please flush your browser caches and let me know if there is still an issue for you.
FireBee, Falcon -Soundpool case: CT63@95Mhz + 14MB/512MB + 16GB SSD + FPU + Phantom 25/50 + SuperVidel + SoundPool FDI + FA8 + ADAT + Eiffel, TT030: 4MB/16MB + Crazy Dots, Mega"SST" 12, STbook, STacy 2, MegaSTE, STE: Desktopper case, IDE interface, UltraSatan (8GB + 512Mb) + HXC floppy emulator. Plus some STE's/STFM's

607
Atari maniac
Atari maniac
Posts: 88
Joined: Tue Aug 16, 2016 3:20 pm
Location: Frisia, the Netherlands

Re: "Remember me" is not remembering me very well.

Postby 607 » Thu Sep 22, 2016 6:59 am

calimero wrote:I think there is a problem if you use more device on different networks (eg mobile phone and computer or computer on work).

Hey, that's a good point, that might be part of the cause here. I do access the site on iPad too.

User avatar
jvas
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 432
Joined: Fri Jan 28, 2005 4:30 pm
Location: Budapest, Hungary
Contact:

Re: "Remember me" is not remembering me very well.

Postby jvas » Thu Sep 22, 2016 7:55 am

It started forgeting me now too....

User avatar
1024MAK
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 576
Joined: Sat Aug 01, 2009 2:58 am
Location: Looking forward to summer time in Somerset, UK...

Re: "Remember me" is not remembering me very well.

Postby 1024MAK » Thu Sep 22, 2016 9:57 am

calimero wrote:I think there is a problem if you use more device on different networks (eg mobile phone and computer or computer on work).

No, I don't think so. I use other phpBB forums and have been logged in using two different PC's and a iPad mini all at the same time and it worked okay (in this example it was StarDot forum). [For the record, Linux PC using Firefox, Laptop running Windows, with a Firefox browser, and as I say, a Apple iPad mini using it's built in browser].

Although I have not tried this with Atari-forum recently.

Mark
Falcon, Atari 520STFM, Atari 1040STE, more PC's than I care to count and an assortment of 8 bit micros (nearly forgot the Psion's)

User avatar
calimero
Atari God
Atari God
Posts: 1896
Joined: Thu Sep 15, 2005 10:01 am
Location: STara Pazova, Serbia
Contact:

Re: "Remember me" is not remembering me very well.

Postby calimero » Thu Sep 22, 2016 10:52 am

I still have problem - on different devices I get logout after day or less...

But I have this problem since forever :D so it is not really problem for me
using Atari since 1986.http://wet.atari.orghttp://milan.kovac.cc/atari/software/ ・ Atari Falcon030/CT63/SV ・ Atari STe ・ Atari Mega4/MegaFile30/SM124 ・ Amiga 1200/PPC ・ Amiga 500 ・ C64 ・ ZX Spectrum ・ RPi ・ MagiC! ・ MiNT 1.18 ・ OS X

User avatar
wongck
Ultimate Atarian
Ultimate Atarian
Posts: 11505
Joined: Sat May 03, 2008 2:09 pm
Location: Far East
Contact:

Re: "Remember me" is not remembering me very well.

Postby wongck » Thu Sep 22, 2016 12:25 pm

No issues for me still.
only when i clear my cache I need to re-login.
My Stuff: FB/Falcon CT63+CTPCI ATI R7500 14+512MB 30GB HDD CF HxC_SD EtherNEC/ TT030 68882 4+32MB 520MB Nova/ 520STFM 4MB Tos206 SCSI
Shared SCSI Bus:ScsiLink ethernet, 9GB HDD,SD-reader @ http://phsw.atari.org
My Atari stuff for sale - click here for list

607
Atari maniac
Atari maniac
Posts: 88
Joined: Tue Aug 16, 2016 3:20 pm
Location: Frisia, the Netherlands

Re: "Remember me" is not remembering me very well.

Postby 607 » Thu Sep 22, 2016 12:32 pm

Hm, it still happens. Not sure why, I don't have the problem with any other sites.

Dal
Administrator
Administrator
Posts: 4033
Joined: Tue Jan 18, 2011 12:31 am
Location: Cheltenham, UK
Contact:

Re: "Remember me" is not remembering me very well.

Postby Dal » Fri Sep 23, 2016 8:48 am

I have been logged in on my chrome browser since I changed the cookie settings on Monday. As the cookie settings were changed, I had to delete the associated cookies from my browser, but that's it.
FireBee, Falcon -Soundpool case: CT63@95Mhz + 14MB/512MB + 16GB SSD + FPU + Phantom 25/50 + SuperVidel + SoundPool FDI + FA8 + ADAT + Eiffel, TT030: 4MB/16MB + Crazy Dots, Mega"SST" 12, STbook, STacy 2, MegaSTE, STE: Desktopper case, IDE interface, UltraSatan (8GB + 512Mb) + HXC floppy emulator. Plus some STE's/STFM's

User avatar
AtariCrypt
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 329
Joined: Fri Mar 14, 2014 5:04 pm
Location: Lancashire, England
Contact:

Re: "Remember me" is not remembering me very well.

Postby AtariCrypt » Sat Oct 01, 2016 11:53 am

I find that if I log on using my phone then the Mac back at home often (not always) seems to need logging back in again. Like I'm allowed only one authorised login at once? I dunno... So I hardly use AF on my phone now and these seems to have fixed the issue, for me ;)
AtariCrypt > Atari ST | Atari STe < https://ataricrypt.blogspot.com


Social Media

     

Return to “Website Discussions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest