Jason Bourne/ Atari

Latest news in the Atari world

Moderators: Mug UK, Silver Surfer, Moderator Team

User avatar
paul92706
Atari God
Atari God
Posts: 1329
Joined: Mon Apr 25, 2011 4:28 am
Location: Orange, CA

Jason Bourne/ Atari

Postby paul92706 » Sun Dec 25, 2016 3:26 am

Has anyone seen the newest release of Jason Bourne? well there's an Atari Computer scene in the movie, i though was really really cool, i though you guys like to know. I snapped a quick picture for you all to see! :D
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Atari Falcon CT60/CTPCI 14MB+ 512mb ATI9250 + NetUSBee
Atari Falcon030 CF 4gb + NetUSBee+ 14MB Ram
Atari TT030 2meg STRAM/16meg TTRAM + Nova Adaptor +Maxtor SCSI HD + DaynaPort Pocket SCSI

User avatar
EmpireAndrew
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 388
Joined: Fri Jul 15, 2016 5:46 pm
Location: NYC, USA

Re: Jason Bourne/ Atari

Postby EmpireAndrew » Sun Dec 25, 2016 3:40 am

Hehe! Yeah I dived for the remote to pause and rewind when I saw it! Wonder how they ended up with an ST in the hackers den?
1977 VCS Heavy Sixxer (Boxed)
1990 Atari 1040STE, 4MB, UltraSatan, TOS 2.06, TT Touch -> Atari SC1435 Colour CRT Monitor
1991 Atari TT030, 2/64MB, Int 8GB Gigafile SCSI2CF, TOS 3.06, CaTTamaran Accelerator -> Atari TTM195 19" Mono CRT Monitor
1993 Atari Falcon030, 14MB, Int 4GB IDE2SD, TOS 4.04 -> Atari PTC1426 Color CRT Monitor
Amiga, Mac, DOS, Newton, SGI, Sun, NeXTStation and more!

User avatar
paul92706
Atari God
Atari God
Posts: 1329
Joined: Mon Apr 25, 2011 4:28 am
Location: Orange, CA

Re: Jason Bourne/ Atari

Postby paul92706 » Sun Dec 25, 2016 3:43 am

ya i wonder how, i think the Atari is connected to that old CRT Monchrome (green) monitor no?
Atari Falcon CT60/CTPCI 14MB+ 512mb ATI9250 + NetUSBee
Atari Falcon030 CF 4gb + NetUSBee+ 14MB Ram
Atari TT030 2meg STRAM/16meg TTRAM + Nova Adaptor +Maxtor SCSI HD + DaynaPort Pocket SCSI

User avatar
wongck
Ultimate Atarian
Ultimate Atarian
Posts: 11849
Joined: Sat May 03, 2008 2:09 pm
Location: Far East
Contact:

Re: Jason Bourne/ Atari

Postby wongck » Sun Dec 25, 2016 4:28 am

How?
They just need a cool looking computer for the movie. :P
My Stuff: FB/Falcon CT63+CTPCI ATI R7500 14+512MB 30GB HDD CF HxC_SD EtherNEC/ TT030 68882 4+32MB 520MB Nova/ 520STFM 4MB Tos206 SCSI
Shared SCSI Bus:ScsiLink ethernet, 9GB HDD,SD-reader @ http://phsw.atari.org
My Atari stuff for sale - click here for list

User avatar
umberto1st
Obsessive compulsive Atari behavior
Obsessive compulsive Atari behavior
Posts: 117
Joined: Tue Mar 24, 2009 12:23 am

Re: Jason Bourne/ Atari

Postby umberto1st » Sun Dec 25, 2016 7:57 am

That's amazing, had to show my wife, but she wasn't impressed. She really doesn't understand my Atari thing, but cool anyways.
800, 2) 600XL, 2) 800XL, 1) 1200XL, 2) 130XE, 1) XEGS, 2) 1050,2) 810, 1) 850, 2) 1040 STFM's, 1) 4160 STE, 1) MEGA ST2,1)Mega ST4,1)Mega STE, 1) FALCON CT63+CTPCI+Radeon, 1)FALCON STOCK 14 MEG CF IDE, NEMESIS NOT INSTALLED, 1) 2600, 2)5200, 1) 7800. 5)JAGUAR's, 3) JAGUAR CD UNITS, CATBOX, SKUNKBOARD ECT. Lynx II, Lynx I..

User avatar
bodkinz
Moderator
Moderator
Posts: 790
Joined: Fri Jul 02, 2004 8:32 pm
Location: London

Re: Jason Bourne/ Atari

Postby bodkinz » Mon Dec 26, 2016 1:01 am

I didn't get that far in the film.... Was wrapping presents and was way too sidetracked by it.. so I ended up watching that Star Trek movie again.. and even then it took me 2 hours to wrap 8 presents... lol (easily sidetracked)
someone post something, i'm bored :)

User avatar
paul92706
Atari God
Atari God
Posts: 1329
Joined: Mon Apr 25, 2011 4:28 am
Location: Orange, CA

Re: Jason Bourne/ Atari

Postby paul92706 » Mon Dec 26, 2016 5:40 am

umberto1st wrote:That's amazing, had to show my wife, but she wasn't impressed. She really doesn't understand my Atari thing, but cool anyways.

Women just don't understand Atari Computer's lol!
Atari Falcon CT60/CTPCI 14MB+ 512mb ATI9250 + NetUSBee
Atari Falcon030 CF 4gb + NetUSBee+ 14MB Ram
Atari TT030 2meg STRAM/16meg TTRAM + Nova Adaptor +Maxtor SCSI HD + DaynaPort Pocket SCSI

musashi5150
Atari User
Atari User
Posts: 43
Joined: Sun Sep 03, 2006 8:11 pm
Location: UK

Re: Jason Bourne/ Atari

Postby musashi5150 » Mon Dec 26, 2016 10:14 am

I noticed this when I watched the movie too! My other half was also not impressed :lol:

User avatar
bodkinz
Moderator
Moderator
Posts: 790
Joined: Fri Jul 02, 2004 8:32 pm
Location: London

Re: Jason Bourne/ Atari

Postby bodkinz » Fri Jan 27, 2017 8:31 pm

I have now watched the film... One thing i did notice was that a small section was filmed outside the a hospital that is 100 yards away from where i work... not that interesting to anyone else i guess... but was a "HEY!" moment for me :)

P.S. My other half didn't want to watch the film... It will be the same for Trainspotting 2 as well...
someone post something, i'm bored :)


Social Media

     

Return to “News & Announcements”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests