Resolution in MiNT

Hardware, coding, music, graphic and various applications

Moderators: Mug UK, lp, [ProToS], moondog/.tSCc., Moderator Team

jury
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 290
Joined: Tue Sep 21, 2004 11:11 am
Location: Poland

Resolution in MiNT

Postby jury » Thu Jul 26, 2018 6:32 pm

Is there a way to check what resolution and color depth the current video is set?
I'm changing this really often and sometimes I forget what I set the last time, so it would be helpful to check it somehow instead of doing reset to TOS and then another reset to MiNT.
I'm on Super Videl.

mikro
Atari God
Atari God
Posts: 1696
Joined: Sat Sep 10, 2005 11:11 am
Location: Kosice, Slovakia
Contact:

Re: Resolution in MiNT

Postby mikro » Thu Jul 26, 2018 7:19 pm

Well, pretty much any sysinfo/bench app. SysInfo 5.02 and Kronos come to my mind as first. :)

User avatar
jfl
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 858
Joined: Tue Jul 18, 2006 10:55 pm
Location: Liège, Belgium
Contact:

Re: Resolution in MiNT

Postby jfl » Thu Jul 26, 2018 7:37 pm

The Thing desktop displays that in the Info dialog.
Jean-François
GEMDict – GEMClip

jury
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 290
Joined: Tue Sep 21, 2004 11:11 am
Location: Poland

Re: Resolution in MiNT

Postby jury » Thu Jul 26, 2018 7:52 pm

Thanks guys, will check those.


Social Media

     

Return to “Professionals”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests