ScreenBlaster II and III differences?

Hardware, coding, music, graphic and various applications

Moderators: Mug UK, [ProToS], lp, moondog/.tSCc., Moderator Team

User avatar
Robson
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 714
Joined: Sun Feb 19, 2006 7:03 am
Location: London

ScreenBlaster II and III differences?

Postby Robson » Thu Apr 12, 2018 6:16 am

Can somebody tell me the visual and other differences between v2 and 3?

It couldn’t find any usable info so far.
------------------------------------------------
https://tercsirobi.000webhostapp.com
------------------------------------------------

User avatar
Atari030
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 602
Joined: Mon Feb 27, 2012 6:14 am
Location: Melbourne, Australia

Re: ScreenBlaster II and III differences?

Postby Atari030 » Thu Apr 12, 2018 9:49 am

I don't think there are any. I have SBII and use SBIII software and I think the only difference is the software version. Could be wrong though....

User avatar
Robson
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 714
Joined: Sun Feb 19, 2006 7:03 am
Location: London

Re: ScreenBlaster II and III differences?

Postby Robson » Thu Apr 12, 2018 10:14 am

Can you share the software for v03 please? Thanks.

I have two but no stickers or other help to identify the version.
------------------------------------------------
https://tercsirobi.000webhostapp.com
------------------------------------------------

User avatar
Mark_G
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 516
Joined: Sun Feb 05, 2006 11:55 am
Location: Belgium

Re: ScreenBlaster II and III differences?

Postby Mark_G » Thu Apr 12, 2018 7:56 pm

That's what I have.
Same hardware, only different software.

I use it without hardware, only the software, and use it in +/- 800/600 16 colors

Doc is in German, so a good starter to learn that language. :D

Mark
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
Atari030
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 602
Joined: Mon Feb 27, 2012 6:14 am
Location: Melbourne, Australia

Re: ScreenBlaster II and III differences?

Postby Atari030 » Thu Apr 12, 2018 9:34 pm

Without hardware? I think mine is English, I will have a look when I get home.

User avatar
Robson
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 714
Joined: Sun Feb 19, 2006 7:03 am
Location: London

Re: ScreenBlaster II and III differences?

Postby Robson » Fri Apr 13, 2018 6:40 am

Thanks all.

The sw I currently use is English. The resolution selector at boot so as the screen positioning tool in Control Panel. I think it's SBII version so would like to try the latest version. My German is enough to understand key points in a manual, but I prefer the software to be English.

sb_01.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
------------------------------------------------
https://tercsirobi.000webhostapp.com
------------------------------------------------

User avatar
Atari030
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 602
Joined: Mon Feb 27, 2012 6:14 am
Location: Melbourne, Australia

Re: ScreenBlaster II and III differences?

Postby Atari030 » Fri Apr 13, 2018 6:59 am

I wish the new beat three in one unit worked with this software, so easy and it integrates nicely with TOS and MAGIC.

User avatar
Mark_G
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 516
Joined: Sun Feb 05, 2006 11:55 am
Location: Belgium

Re: ScreenBlaster II and III differences?

Postby Mark_G » Fri Apr 13, 2018 8:41 pm

I don't use the resolution selector anymore.
The Sblaster works under mint and Magic.
It boots automatic in 800/608/16
With 256 I get stability issues.


Social Media

     

Return to “Professionals”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests