What's this Falcon board?

Hardware, coding, music, graphic and various applications

Moderators: Mug UK, moondog/.tSCc., [ProToS], lp, Moderator Team

Lynxman
Atariator
Atariator
Posts: 23
Joined: Sat Apr 04, 2009 9:39 pm

Re: What's this Falcon board?

Postby Lynxman » Sun Feb 19, 2017 11:05 am

catmando wrote:
joska wrote:It can only be used with 1Mb or 4Mb in the normal RAM slot. It offers 4Mb or 8Mb of "alt-RAM".


What happens if you have 14mb in the normal ram slot?


The Falcon Magnum needs a driver to work.

I tried what happen if 14MB and Magnum is installed.
As long as the Magnum driver is not loaded the Falcon works. I tried only GEM and started some small programs, no big testing.

If driver is loaded it will not work.

Rustynutt
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 200
Joined: Wed Mar 21, 2012 7:38 am
Location: Oregon
Contact:

Re: What's this Falcon board?

Postby Rustynutt » Fri Apr 21, 2017 8:05 pm

An assembly programmer (sorry to forget your name but thanks for the help) sent me code to compile an org that told TOS where TT ram was located and amount on a Mighty Sonic years ago. Prolly basically the same. In this card, address was same as TT. Purpose was to discover basically what NVDI did all along :)


Social Media

     

Return to “Professionals”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests