ScummVM 0.9.0 now available for Falcon's with CT60s/FreeMiNT

All about games on the Falcon, TT & clones

Moderators: Mug UK, moondog/.tSCc., [ProToS], lp, Moderator Team

User avatar
mouse_master
Obsessive compulsive Atari behavior
Obsessive compulsive Atari behavior
Posts: 137
Joined: Tue Jun 17, 2003 7:24 pm

ScummVM 0.9.0 now available for Falcon's with CT60s/FreeMiNT

Postby mouse_master » Mon Jun 26, 2006 5:26 pm

The FreeMiNT/Atari port of ScummVM is now an official part of the project, download the latest version from the download section at http://www.scummvm.org

Included with the archive are is the diff required to compile the 0.9.0 source as the patch did not make it into the code in time.

Also, there is a tools release, but it is totally untested.

ScummVM was compiled to run on 68020-60 machines, but you will need an 060 to run it, should run on both clones and the Falcon with a CT60, maybe AranyM as well. Test under FreeMiNT and mostly working, TOS/Magic not yet supported, it runs, but without sound, from the last reports I got. Still working on that....

User avatar
DarkLord
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 4350
Joined: Mon Aug 16, 2004 12:06 pm
Location: Prestonsburg, KY - USA
Contact:

Re: ScummVM 0.9.0 now available for Falcon's with CT60s/Free

Postby DarkLord » Thu Jun 29, 2006 3:41 am

mouse_master wrote:The FreeMiNT/Atari port of ScummVM is now an official part of the project, download the latest version from the download section at http://www.scummvm.org

Included with the archive are is the diff required to compile the 0.9.0 source as the patch did not make it into the code in time.

Also, there is a tools release, but it is totally untested.

ScummVM was compiled to run on 68020-60 machines, but you will need an 060 to run it, should run on both clones and the Falcon with a CT60, maybe AranyM as well. Test under FreeMiNT and mostly working, TOS/Magic not yet supported, it runs, but without sound, from the last reports I got. Still working on that....


Hmm, just tried downloading that from 10 or 15 different mirrors from the site, including the link at the top and all I got each time was the "there was a problem..." message.

Anyone got a valid download link?

Thanks!
Welcome To DarkForce! http://www.darkforce.org "The Fuji Lives.!"
Atari SW/HW based BBS - Telnet:darkforce-bbs.dyndns.org 520

User avatar
[ProToS]
Moderator
Moderator
Posts: 2242
Joined: Fri Sep 20, 2002 2:09 am
Location: Lourdes / France
Contact:

Postby [ProToS] » Thu Jun 29, 2006 6:36 pm

SeeU
[ProToS]/Facebook

User avatar
DarkLord
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 4350
Joined: Mon Aug 16, 2004 12:06 pm
Location: Prestonsburg, KY - USA
Contact:

Postby DarkLord » Fri Jun 30, 2006 2:29 am



Just must *not* be my day... I just tried it and got this:

"Could not read file.
Go back. /home/ftp/pub/sourceforge//s/so/sourceforge/scummvm/scummvm-0.9.0-atari.zip
Jun 29, 2006 19:18"

:(
Welcome To DarkForce! http://www.darkforce.org "The Fuji Lives.!"
Atari SW/HW based BBS - Telnet:darkforce-bbs.dyndns.org 520

User avatar
[ProToS]
Moderator
Moderator
Posts: 2242
Joined: Fri Sep 20, 2002 2:09 am
Location: Lourdes / France
Contact:

Postby [ProToS] » Fri Jun 30, 2006 3:50 pm

strange, I have retry this link and it already work fine here
SeeU
[ProToS]/Facebook

User avatar
DarkLord
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 4350
Joined: Mon Aug 16, 2004 12:06 pm
Location: Prestonsburg, KY - USA
Contact:

Postby DarkLord » Fri Jun 30, 2006 3:58 pm

[ProToS] wrote:strange, I have retry this link and it already work fine here


I sure don't understand it. Just tried it *again*.

See attached pic... :(
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Welcome To DarkForce! http://www.darkforce.org "The Fuji Lives.!"
Atari SW/HW based BBS - Telnet:darkforce-bbs.dyndns.org 520

User avatar
[ProToS]
Moderator
Moderator
Posts: 2242
Joined: Fri Sep 20, 2002 2:09 am
Location: Lourdes / France
Contact:

Postby [ProToS] » Fri Jun 30, 2006 4:05 pm

SeeU
[ProToS]/Facebook

User avatar
[ProToS]
Moderator
Moderator
Posts: 2242
Joined: Fri Sep 20, 2002 2:09 am
Location: Lourdes / France
Contact:

Postby [ProToS] » Fri Jun 30, 2006 4:09 pm

Image
SeeU
[ProToS]/Facebook

User avatar
ggn
Atari God
Atari God
Posts: 1258
Joined: Sat Dec 28, 2002 4:49 pm

Postby ggn » Fri Jun 30, 2006 4:34 pm

The problem is obvious:

You use Mozilla :P

George (Opera fan ;) )
is 73 Falcon patched atari games enough ? ^^

User avatar
DarkLord
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 4350
Joined: Mon Aug 16, 2004 12:06 pm
Location: Prestonsburg, KY - USA
Contact:

Postby DarkLord » Fri Jun 30, 2006 7:55 pm

ggn wrote:The problem is obvious:

You use Mozilla :P

George (Opera fan ;) )


Well, I don't usually have any problems with Mozilla or Firefox, but in this case, it appears that you are right.

I just used Konqueror and it downloaded fine.

Thanks!
Welcome To DarkForce! http://www.darkforce.org "The Fuji Lives.!"
Atari SW/HW based BBS - Telnet:darkforce-bbs.dyndns.org 520


Social Media

     

Return to “Games”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests