Civilization

All about games on the Falcon, TT & clones

Moderators: Mug UK, moondog/.tSCc., [ProToS], lp, Moderator Team

HitPoint
Atari freak
Atari freak
Posts: 63
Joined: Mon Jun 05, 2006 10:41 pm
Location: St.Petersburg, Russia

Civilization

Postby HitPoint » Sat Nov 06, 2010 4:27 pm

Hello!

what versions of this great game exist for falcon? which best? i found version on

http://petari.000space.com/atari/SCRSH/civil.html

but download link is broken... maybe someone dowload it? if so, please upload it somewhere....

User avatar
wongck
Ultimate Atarian
Ultimate Atarian
Posts: 12774
Joined: Sat May 03, 2008 2:09 pm
Location: Far East
Contact:

Re: Civilization

Postby wongck » Sun Nov 07, 2010 12:07 am

I remembered I played Civ on the Fal before long ago, not sure but I think it was loaded from the HDD as well.
And I do not know which version (or are they other versions for that matter).
However for sure it was not from Ppera, as it was the 90s when I played that.
My Stuff: FB/Falcon CT63 CTPCI ATI RTL8139 USB 512MB 30GB HDD CF HxC_SD/ TT030 68882 4+32MB 520MB Nova/ 520STFM 4MB Tos206 SCSI
Shared SCSI Bus:ScsiLink ethernet, 9GB HDD,SD-reader @ http://phsw.atari.org
My Atari stuff for sale - click here for list

User avatar
lotek_style
Mod(ul)erator
Mod(ul)erator
Posts: 2439
Joined: Sat May 11, 2002 2:39 pm
Location: germany
Contact:

Re: Civilization

Postby lotek_style » Sun Nov 07, 2010 7:21 am

If the version from Vectronix works on falcon I would suggest this one... as those guys complety re-assembled the game and fixed lots of bugs.
lotek style / the sirius cybernetics corporation
- musician - ascii-artist - swapper - archivist -

.tSCc. - low-tech atari cyberpunks since 1990
http://www.tscc.de/ | http://demozoo.org/ | http://www.lotekstyle.de/ | http://ymrockerz.atari.org/

User avatar
wongck
Ultimate Atarian
Ultimate Atarian
Posts: 12774
Joined: Sat May 03, 2008 2:09 pm
Location: Far East
Contact:

Re: Civilization

Postby wongck » Sun Nov 07, 2010 11:08 am

lotek_style wrote:If the version from Vectronix works on falcon I would suggest this one... as those guys complety re-assembled the game and fixed lots of bugs.

Yes, that sounds about right name.
My Stuff: FB/Falcon CT63 CTPCI ATI RTL8139 USB 512MB 30GB HDD CF HxC_SD/ TT030 68882 4+32MB 520MB Nova/ 520STFM 4MB Tos206 SCSI
Shared SCSI Bus:ScsiLink ethernet, 9GB HDD,SD-reader @ http://phsw.atari.org
My Atari stuff for sale - click here for list


Social Media

     

Return to “Games”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests