Crown of creation 3D running under Hatari

All about games on the Falcon, TT & clones

Moderators: Mug UK, moondog/.tSCc., [ProToS], lp, Moderator Team

User avatar
LaurentS
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 283
Joined: Mon Jan 05, 2009 5:41 pm

Crown of creation 3D running under Hatari

Postby LaurentS » Wed Oct 07, 2009 4:15 pm

Hello,

If you except the sound part (under construction), Crown of Creation is working under Hatari (current release).
I've played the 3 first missions this afternoon.

The version I'm running is the one on Marcer's DVD game.

Regards,

Laurent

User avatar
Marakatti
Atari God
Atari God
Posts: 1361
Joined: Sat Jun 18, 2005 9:58 am
Location: Finland
Contact:

Re: Crown of creation 3D running under Hatari

Postby Marakatti » Wed Oct 07, 2009 8:22 pm

I was quite surprised to see it running aswell. From what I've tried, around 50-60% of the Falcon games already works :)
-------------< Member of Atarimania >-----------
-< ST / STe / Falcon030 / TT030 archiver >-
-------------> www.atarimania.com <-------------

kristjanga
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 400
Joined: Sat Jul 25, 2009 3:35 pm

Re: Crown of creation 3D running under Hatari

Postby kristjanga » Wed Oct 03, 2012 2:35 pm

LaurentS wrote:Hello,

If you except the sound part (under construction), Crown of Creation is working under Hatari (current release).
I've played the 3 first missions this afternoon.

The version I'm running is the one on Marcer's DVD game.

Regards,

Laurent


wait a minute here,,,,,
Crown of Creation is cracked.. and on marcer´s dvd??

User avatar
christos
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 2451
Joined: Tue Apr 13, 2004 8:24 pm
Location: Greece
Contact:

Re: Crown of creation 3D running under Hatari

Postby christos » Wed Oct 03, 2012 3:28 pm

Not really, after a point it asks your for the floppy disk and it doesn't go past that.


Social Media

     

Return to “Games”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests