Frontier: Elite 2 - Help with the docks

Requests for manuals and detailed information on playing games

Moderators: Mug UK, Doctor Bob Gordon, Moderator Team

InfiniVide
Atarian
Atarian
Posts: 1
Joined: Sun May 06, 2007 3:54 pm

Frontier: Elite 2 - Help with the docks

Postby InfiniVide » Sun May 06, 2007 4:08 pm

dont worry, i can dock just fine :P but in my manual it tells me that i can get information on other ships currently docked by doing the following:

To do this select the Communication icon (F4) , followed by "Traffic Control Services," and then "Ships in Dock."

now, it's all good up to the first step. once i press F4, my only options are: "Launch Request" "Shipyard" "Bulletin Board" and "Stockmarket". am i doing something wrong?

User avatar
simonsunnyboy
Moderator
Moderator
Posts: 4997
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:36 pm
Location: Friedrichshafen, Germany
Contact:

Postby simonsunnyboy » Mon May 07, 2007 10:08 am

Probably only possible when you are outside and watching the dock? This information is only needed for interception/assasination missions anyway.
Simon Sunnyboy/Paradize - http://paradize.atari.org/

Stay cool, stay Atari!

1x2600jr, 1x1040STFm, 1x1040STE 4MB+TOS2.06+SatanDisk, 1xF030 14MB+FPU+NetUS-Bee


Social Media

     

Return to “Doc Disks, Manuals & Instructions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests