TT VME CPU Upgrade possible?

Troubles with your machine? Just want to speak about the latest improvements? This is the place!

Moderators: Mug UK, Zorro 2, Greenious, spiny, Moderator Team

mzry
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 553
Joined: Tue Jan 26, 2016 12:39 pm

TT VME CPU Upgrade possible?

Postby mzry » Sat Jan 26, 2019 8:58 pm

I've never seen anyone talk about this, is it possible?
Falcon ct60e 060 - 256mb ram - phantom bus and dsp accel // Atari TT - Thunder and Storm IDE 64mb ram - Lightning VME - USB LAN - Ati Mach64 2mb // Atari STM 4160 - 4MB ram - 16Mhz exxos 1.5 booster - Ultrasatan

susher
Atari freak
Atari freak
Posts: 66
Joined: Sat Oct 03, 2015 7:06 pm

Re: TT VME CPU Upgrade possible?

Postby susher » Sat Jan 26, 2019 9:42 pm

The TT's VME interface doesn't support bus mastering, so no.


Social Media

     

Return to “Hardware”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests