TT030 with VME Crazydots

Troubles with your machine? Just want to speak about the latest improvements? This is the place!

Moderators: Mug UK, Zorro 2, spiny, Greenious, Moderator Team

TXG/MNX
Obsessive compulsive Atari behavior
Obsessive compulsive Atari behavior
Posts: 144
Joined: Fri Oct 24, 2003 10:05 am

TT030 with VME Crazydots

Postby TXG/MNX » Wed Jul 25, 2018 12:24 pm

Hi,

Can someone help to get the original installation disks voor de VME Crazydots driver.
I have download from many source only thing I had was a sync on my second monitor with a blank blue screen.

I had installed nvdi 5 no succes, but I never worked with nvdi I only selected ET4000 from the menu at installation.

Also someone pointed me to the recent megaste nova/crazydots driver also no succes.

So if someone with a TT has this card running please help me and share your auto folder + config

User avatar
lp
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 2324
Joined: Wed Nov 12, 2003 11:09 pm
Location: GFA Headquarters
Contact:

Re: TT030 with VME Crazydots

Postby lp » Wed Jul 25, 2018 1:05 pm

My CrazyDots 2 works fine with NVDI v5. I never tried the original drivers as the card was bought 2nd hand and the driver disk was missing.

TXG/MNX
Obsessive compulsive Atari behavior
Obsessive compulsive Atari behavior
Posts: 144
Joined: Fri Oct 24, 2003 10:05 am

Re: TT030 with VME Crazydots

Postby TXG/MNX » Wed Jul 25, 2018 7:21 pm

Yep finally got it to work only I want a resolution of 1280*1024 2 color because my monitor doesnot support 1280*960

User avatar
lp
Fuji Shaped Bastard
Fuji Shaped Bastard
Posts: 2324
Joined: Wed Nov 12, 2003 11:09 pm
Location: GFA Headquarters
Contact:

Re: TT030 with VME Crazydots

Postby lp » Wed Jul 25, 2018 8:29 pm

Backup all the config files and then try the Video Mode Generator program. A resolution of 1280*1024 in 2 colors might be pushing it. My TT030 is in storage so I can't fire it up and look at anything.

TXG/MNX
Obsessive compulsive Atari behavior
Obsessive compulsive Atari behavior
Posts: 144
Joined: Fri Oct 24, 2003 10:05 am

Re: TT030 with VME Crazydots

Postby TXG/MNX » Mon Jul 30, 2018 1:40 pm

Have been trying but until now the monitor only wants to accrlet 1280*1024 when I try it still give blank screen that tells me the vga input is not 1280*1024 60hz


Social Media

     

Return to “Hardware”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests