Atari mouse

Troubles with your machine? Just want to speak about the latest improvements? This is the place!

Moderators: Mug UK, Zorro 2, Greenious, spiny, Moderator Team

nori-p
Atarian
Atarian
Posts: 1
Joined: Sun Jun 16, 2002 10:40 pm

Atari mouse

Postby nori-p » Sun Jun 16, 2002 10:48 pm

Anyone knows how to adapt serial mouse or amiga mouse to atari?

User avatar
Brume
Red eyes
Red eyes
Posts: 4184
Joined: Mon Apr 22, 2002 10:16 am
Location: France
Contact:

Postby Brume » Sun Jun 16, 2002 11:14 pm

You can use MOUSE.PRG v2.5. It allows to use serial mouse on any ST, TT or Falcon. Really useful.

I join the file to this post.

Cu soon,

Brume.

User avatar
Noble Kale
Atariator
Atariator
Posts: 18
Joined: Sun Jun 23, 2002 7:39 am
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Postby Noble Kale » Sun Jun 23, 2002 7:44 am

I need a little help with mouse25. First, while it allows me to select any port to use (under genmouse.app), it will only ever check modem 1 when I run mouse.prg. (The only way I was able to circumvent this issue was to load the program under TOS 2.06 using Steem - which is no real use to me at all).

How do I go about connecting a serial mouse to the modem port of my 1040STFM? Is there a way to force mouse.prg to check another port?

Thanks in advance,
Kale

simbo

Postby simbo » Fri Jan 16, 2004 3:07 am

http://members.aol.com/tgkirk/pcstmous.htm

here is a better idea
for a little project

STANCE
Atarian
Atarian
Posts: 2
Joined: Wed Mar 03, 2004 1:36 pm

Re: Atari mouse

Postby STANCE » Wed Mar 03, 2004 2:02 pm

nori-p wrote:Anyone knows how to adapt serial mouse or amiga mouse to atari?



DO YOU KNOW OF A SITE I CAN DOWNLOAD A PDF MANUAL FOR MY CUBASE 3 I AM URRENTLY USING AN ST?????? HELP

STANCE
Atarian
Atarian
Posts: 2
Joined: Wed Mar 03, 2004 1:36 pm

Postby STANCE » Wed Mar 03, 2004 2:04 pm

Brume wrote:You can use MOUSE.PRG v2.5. It allows to use serial mouse on any ST, TT or Falcon. Really useful.

I join the file to this post.

Cu soon,

Brume.



DO YOU KNOW WERE I CAN DOWNLOAD A PDF MAUAL FOR CUCASE 3

User avatar
Zorro 2
Administrator
Administrator
Posts: 2208
Joined: Tue May 21, 2002 12:44 pm
Location: Saint Cloud (France)
Contact:

Postby Zorro 2 » Wed Mar 03, 2004 2:26 pm

STANCE wrote:DO YOU KNOW WERE I CAN DOWNLOAD A PDF MAUAL FOR CUCASE 3

All information here : http://tamw.atari-users.net/cubase.htm

PLEASE STANCE, CREATE NEW TOPIC FOR RESPONSE !
Member of NoExtra Team

User avatar
jens
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 837
Joined: Mon Sep 08, 2003 3:50 pm
Location: Hannover, Germany
Contact:

Postby jens » Thu Mar 11, 2004 8:51 am

The modem port is modem1 I think...
So the mouse should work
Else I have another program to use serial mice.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Greetings, Jens

Falcon030 - TT030 - Mega/STe - 1040 STf - 520 ST+ - ST-Book - Milan 060

simbo

Postby simbo » Fri May 14, 2004 3:37 am



Social Media

     

Return to “Hardware”

Who is online

Users browsing this forum: kcr2000 and 2 guests