HDDriver and Magic 6.2

All about the serious stuff.

Moderators: Mug UK, Zorro 2, Moderator Team

User avatar
Saturnin51
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 158
Joined: Thu Jan 14, 2010 7:59 pm
Location: THIAIS - FRANCE

HDDriver and Magic 6.2

Postby Saturnin51 » Wed Dec 20, 2017 2:40 pm

I use Magic 6.2 + NVDI 4 + Jinnee. Just a problem with HDDriver. When I launch it, it speaks german by default. So in order to switch in english version, it must be launched par CTRL+double clic (ALT+double clic=german). But with my Magic installation, this doesn't run. An idea ?
Falcon 030-14 Mo - FDI Steinberg -Soundpool Analog 8 - SMP24 - Cubase Audio Falcon 2.06 dongle - SC55 - SG64 - Yamaha CBX-T3

dimfil
Atari maniac
Atari maniac
Posts: 82
Joined: Sat Feb 11, 2017 7:48 am
Location: Athens, Greece

Re: HDDriver and Magic 6.2

Postby dimfil » Wed Dec 20, 2017 3:28 pm

I don't know of what version you are talking about, but on latest version there is a language option in preferences when you launch hddrutil. The default option is "according to TOS" so you could change that to "english" and check again.
To be honest, I do not have this problem. In my setup hddrutil starts in English in Magic 6.20 with option "according to TOS" checked...

20171220_171812-600x800.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
Saturnin51
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 158
Joined: Thu Jan 14, 2010 7:59 pm
Location: THIAIS - FRANCE

Re: HDDriver and Magic 6.2

Postby Saturnin51 » Wed Dec 20, 2017 3:57 pm

I have 7.8 and 8.13 version. This entry menu doesn't exist.
Falcon 030-14 Mo - FDI Steinberg -Soundpool Analog 8 - SMP24 - Cubase Audio Falcon 2.06 dongle - SC55 - SG64 - Yamaha CBX-T3


Social Media

     

Return to “Applications”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests