ToolsDaemon for GEM?

All about the serious stuff.

Moderators: Mug UK, Zorro 2, Moderator Team

User avatar
Estrayk
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 195
Joined: Mon Nov 23, 2015 2:52 pm
Location: Spain

ToolsDaemon for GEM?

Postby Estrayk » Fri Jan 13, 2017 3:26 pm

Hello, I used a program called Tools Daemon in my Amiga. http://aminet.net/package/util/boot/ToolsDaemon21a
Its for run programs simply by selecting a menu item. There´re any similar util for GEM?

Thanks
・Falcon ct60e・Atari MegaSTE ・Atari STe ・MIST ・

User avatar
jfl
Atari Super Hero
Atari Super Hero
Posts: 860
Joined: Tue Jul 18, 2006 10:55 pm
Location: Liège, Belgium
Contact:

Re: ToolsDaemon for GEM?

Postby jfl » Fri Jan 13, 2017 10:30 pm

There are several utilities that allow launching a program from a menu, like Taskbar or Start Me UP. As for launching a program from the desktop menu, the only one I know of is AtMenu, which, from memory, might only run under MagiC.
Jean-François
GEMDict – GEMClip

User avatar
Estrayk
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 195
Joined: Mon Nov 23, 2015 2:52 pm
Location: Spain

Re: ToolsDaemon for GEM?

Postby Estrayk » Fri Jan 13, 2017 11:11 pm

Taskbar just work in XaAES, Start Me UP and AtMenu in MagiC. I mean just with a standard 2.06 TOS for my MegaSTE. Thanks anyway.
・Falcon ct60e・Atari MegaSTE ・Atari STe ・MIST ・


Social Media

     

Return to “Applications”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests