NEW OR UPDATED ARCADE CORES

https://github.com/mist-devel/mist-board/wiki

Moderators: Mug UK, Zorro 2, Greenious, spiny, Moderator Team

User avatar
DrOG
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 241
Joined: Sun Jul 31, 2016 8:23 pm
Location: Gyula, Hungary

Re: NEW OR UPDATED ARCADE CORES

Postby DrOG » Fri Nov 24, 2017 6:28 am

Hi!

Tested the problematic cores on my BenQ, which dispays them fine, but the 'info' says they have non-standard refresh rates/resolutions over VGA:

Cosmic Avenger, Dorodon, Ladybug, Snapjack, Amidar, Frogger and Scramble are 640x500@61Hz.

Time Pilot is 640x500@62Hz.

Most weird is Computer Space, with 640x500@51Hz over VGA, and 720x240@51Hz over RGB.

Gehstock
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 177
Joined: Wed Dec 21, 2016 7:18 pm
Location: Germany
Contact:

Re: NEW OR UPDATED ARCADE CORES

Postby Gehstock » Wed Nov 29, 2017 10:03 am

Moon Patrol with Sound.I am far away from Home and can´t Test.

RGB should not work
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Not only my Cores for MIST/MISTer : https://github.com/Gehstock

Everett1954
Atariator
Atariator
Posts: 20
Joined: Wed Mar 29, 2017 5:51 am

Re: NEW OR UPDATED ARCADE CORES

Postby Everett1954 » Wed Nov 29, 2017 1:55 pm

Gehstock and Sorelig,

Thanks for all the great arcade core work you both have done for MIST. I enjoy them and hope to see more. I am also playing some arcade games that never made it to the US or were not popular here. They all display fine on my Westinghouse 32" LCD TV with VGA input. I have it wall mounted so I can flip the orientation easily.

With all the cores in general (8-Bit games, computers) I do not have any video problems. For me its the learning curve of some of the other computers i never had. My first computer was an Atari 400 and then an Amiga 1000.

Sorry got of topic a bit....Would love to see S.T.U.N Runner arcade by Atari if possible.

Gehstock
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 177
Joined: Wed Dec 21, 2016 7:18 pm
Location: Germany
Contact:

Re: NEW OR UPDATED ARCADE CORES

Postby Gehstock » Wed Nov 29, 2017 4:39 pm

Is Sound Working?
Not only my Cores for MIST/MISTer : https://github.com/Gehstock

danielb
Retro freak
Retro freak
Posts: 14
Joined: Thu Oct 26, 2017 6:12 am

Re: NEW OR UPDATED ARCADE CORES

Postby danielb » Wed Nov 29, 2017 4:40 pm

Gehstock wrote:Is Sound Working?


Apparently not. I tried versions 1.00 and 1.05.

D.

DanyPPC
Atari maniac
Atari maniac
Posts: 91
Joined: Tue Feb 21, 2017 7:02 am

Re: NEW OR UPDATED ARCADE CORES

Postby DanyPPC » Wed Nov 29, 2017 5:05 pm

Idem here, no sound in Moon Patrol 1.00 and 1.05.

Anyway thanks

Gehstock
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 177
Joined: Wed Dec 21, 2016 7:18 pm
Location: Germany
Contact:

Re: NEW OR UPDATED ARCADE CORES

Postby Gehstock » Wed Nov 29, 2017 5:42 pm

Will See if i back Home
Not only my Cores for MIST/MISTer : https://github.com/Gehstock

User avatar
DrOG
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 241
Joined: Sun Jul 31, 2016 8:23 pm
Location: Gyula, Hungary

Re: NEW OR UPDATED ARCADE CORES

Postby DrOG » Thu Nov 30, 2017 5:23 am

I confirm the bug report: no sound.

But compatible with my TV with 800x600@60Hz!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

schombi
Atariator
Atariator
Posts: 24
Joined: Fri Dec 25, 2015 6:02 am

Re: NEW OR UPDATED ARCADE CORES

Postby schombi » Thu Nov 30, 2017 10:32 am

This is very likely a stupid question, but how to configure the two buttons in Moon Patrol (Fire/Jump)? Can "Jump" be set to "Joystick up"?

Gehstock
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 177
Joined: Wed Dec 21, 2016 7:18 pm
Location: Germany
Contact:

Re: NEW OR UPDATED ARCADE CORES

Postby Gehstock » Thu Nov 30, 2017 12:19 pm

Will change it in next Version
Not only my Cores for MIST/MISTer : https://github.com/Gehstock

schombi
Atariator
Atariator
Posts: 24
Joined: Fri Dec 25, 2015 6:02 am

Re: NEW OR UPDATED ARCADE CORES

Postby schombi » Thu Nov 30, 2017 6:28 pm

+1

Thanks so much for all your work!

Gehstock
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 177
Joined: Wed Dec 21, 2016 7:18 pm
Location: Germany
Contact:

Re: NEW OR UPDATED ARCADE CORES

Postby Gehstock » Sun Dec 03, 2017 10:43 am

Maybe Sound Repaired(forgot a Wire) and Jumping Changed
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Not only my Cores for MIST/MISTer : https://github.com/Gehstock

danielb
Retro freak
Retro freak
Posts: 14
Joined: Thu Oct 26, 2017 6:12 am

Re: NEW OR UPDATED ARCADE CORES

Postby danielb » Sun Dec 03, 2017 11:00 am

Thanks! I'll try it this evening and let you know whether it worked.

D.

hyperterminal
Atarian
Atarian
Posts: 4
Joined: Sun Jul 09, 2017 1:43 pm

Re: NEW OR UPDATED ARCADE CORES

Postby hyperterminal » Sun Dec 03, 2017 11:48 am

Gehstock wrote:Maybe Sound Repaired(forgot a Wire) and Jumping Changed

Thank you. I just tested it and there is still no sound.

danielb
Retro freak
Retro freak
Posts: 14
Joined: Thu Oct 26, 2017 6:12 am

Re: NEW OR UPDATED ARCADE CORES

Postby danielb » Sun Dec 03, 2017 3:53 pm

hyperterminal wrote:
Gehstock wrote:Maybe Sound Repaired(forgot a Wire) and Jumping Changed

Thank you. I just tested it and there is still no sound.


Confirmed.

D.

schombi
Atariator
Atariator
Posts: 24
Joined: Fri Dec 25, 2015 6:02 am

Re: NEW OR UPDATED ARCADE CORES

Postby schombi » Sun Dec 03, 2017 7:36 pm

"Jump" now works great with an Atari joystick. Also the rest seems pixel-perfect to me, so it´s just the sound that needs to be fixed. Thank you!!!

User avatar
vebxenon
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 488
Joined: Fri Apr 24, 2015 12:10 pm

Re: NEW OR UPDATED ARCADE CORES

Postby vebxenon » Mon Dec 11, 2017 10:33 pm

Thanks for your great work! :D
Just a computer and videogame lover :)

- Atari Jr 2600 clone
- Atari 7800 Peritel
- Atari XEGS
- Atari Lynx II
- Atari Jaguar
- MiST Board


Return to “MiST”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest