roland d10/d-110 and atari software

Somewhere to chat about MIDI music creation, sequencers and related hardware

Moderators: lotek_style, Mug UK, Moderator Team

User avatar
charles
10 GOTO 10
10 GOTO 10
Posts: 2622
Joined: Tue Aug 17, 2004 12:11 am
Location: ont. Canada
Contact:

Re: roland d10/d-110 and atari software

Postby charles » Sun Jan 26, 2020 2:39 am

yes I do
in fact many copies

there is a person who I bought from
a whole cd from of d110 sounds from ebay and to my surprise he placed my sounds on this collection ....

ill try to find for us
Charles
The radioactive half-life : )
Atari is a lifestyle,not a hobby.
HOLD ON ! ! ! Im printing unreadable characters ...!

Yod801
Retro freak
Retro freak
Posts: 16
Joined: Mon May 15, 2017 5:50 pm

Re: roland d10/d-110 and atari software

Postby Yod801 » Sun Jan 26, 2020 10:09 am

I've got a D-20 and a D-110 plus Synthworks including the dongle. Got the cracked version, too

avtandil
Obsessive compulsive Atari behavior
Obsessive compulsive Atari behavior
Posts: 141
Joined: Fri Jun 12, 2009 8:34 am
Location: St. Petersburg, RUSSIA
Contact:

Re: roland d10/d-110 and atari software

Postby avtandil » Sun Jan 26, 2020 12:25 pm

Yod801 wrote:I've got a D-20 and a D-110 plus Synthworks including the dongle. Got the cracked version, too


Which cracked version you have? I have 1.01

Yod801
Retro freak
Retro freak
Posts: 16
Joined: Mon May 15, 2017 5:50 pm

Re: roland d10/d-110 and atari software

Postby Yod801 » Mon Jan 27, 2020 7:56 pm

avtandil wrote:
Yod801 wrote:I've got a D-20 and a D-110 plus Synthworks including the dongle. Got the cracked version, too


Which cracked version you have? I have 1.01


I can't tell for sure. I think I've got it from emuparadise or whatever and it just says "Crackey 10" in the menu

avtandil
Obsessive compulsive Atari behavior
Obsessive compulsive Atari behavior
Posts: 141
Joined: Fri Jun 12, 2009 8:34 am
Location: St. Petersburg, RUSSIA
Contact:

Re: roland d10/d-110 and atari software

Postby avtandil » Tue Jan 28, 2020 8:09 am

Yod801 wrote:
avtandil wrote:
Yod801 wrote:I've got a D-20 and a D-110 plus Synthworks including the dongle. Got the cracked version, too


Which cracked version you have? I have 1.01


I can't tell for sure. I think I've got it from emuparadise or whatever and it just says "Crackey 10" in the menu


So it should be ver 1.0 - you can choose Brain Cooling from the menu and program will show you its version behind the screensaver.


Return to “MIDI Software and Hardware”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests