SuperVidel Firmware?

News, Support and Development discussions relating to SuperVidel.

Moderators: Mug UK, moondog/.tSCc., [ProToS], lp, instream, Moderator Team, Nature

mdivancic
Captain Atari
Captain Atari
Posts: 273
Joined: Fri Jan 15, 2010 11:59 pm
Location: Lyman, Maine USA

SuperVidel Firmware?

Postby mdivancic » Sun Oct 20, 2013 1:06 pm

Is there an easy way to tell the firmware version of the card?
Mikey
Atari Falcon 030, CT-63 w/128MB @ 76MHz, 14 MB RamGizmo, SuperVidel + SvethLANa
Atari TT030, CaTTamaran, 4 MB ST-Ram, 16 MB TT-RAM, ECL2VGA
Amiga 4000T (QuickPak), OS 3.9, QuickPak 060 w/128 MB, Picasso IV, A2065, AD516
Commodore 128D, 1084S monitor, RAMLink, CMD 4.1GB Hardrive
Commodore SX-64

alanh
Hardware Guru
Hardware Guru
Posts: 1377
Joined: Mon Jul 24, 2006 9:01 pm
Location: North Wales, UK

Re: SuperVidel Firmware?

Postby alanh » Sun Oct 20, 2013 1:56 pm

Start the latest firmware app. It displays the current firmware.
Falcon CT60, Falcon CT63 x2, TT x3, MegaST x2, MegaSTE x2, STFM x2, STE x2, STacy, STBook, (Dead) Hades 060, Milan 060, T40.


Social Media

     

Return to “SuperVidel”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest