Search found 7 matches

by fry
Sat Mar 09, 2019 5:15 am
Forum: MiSTer
Topic: Changing the root password?
Replies: 5
Views: 773

Re: Changing the root password?

How did you change it? The normal method ("passwd" command) worked fine for me.

Better yet, just disable password logins in /etc/ssh/sshd_config and use an SSH key.
by fry
Mon Feb 25, 2019 3:38 am
Forum: MiSTer
Topic: SNES core
Replies: 321
Views: 68574

Re: SNES core

What are the chances for SPC7110?
by fry
Thu Jan 03, 2019 2:03 am
Forum: MiSTer
Topic: Minimig (Amiga) core discussion
Replies: 761
Views: 144278

Re: Minimig (Amiga) core discussion

I get a surprising number of "NODOS" (unreadable) ADF images coming from seemingly reliable sources. Is this to be expected with old Amiga dumps, or does the core have known problems with the format? No, MOST game AFS (just like Amiga game floppies) have custom a bootblock which knows how...
by fry
Wed Jan 02, 2019 4:04 am
Forum: MiSTer
Topic: Minimig (Amiga) core discussion
Replies: 761
Views: 144278

Re: Minimig (Amiga) core discussion

I get a surprising number of "NODOS" (unreadable) ADF images coming from seemingly reliable sources. Is this to be expected with old Amiga dumps, or does the core have known problems with the format?
by fry
Thu Dec 27, 2018 10:46 pm
Forum: MiST
Topic: PCEngine core issues with roms?
Replies: 111
Views: 22040

Re: PCEngine core issues with roms?

CD games? I don't see it mentioned, so I'm assuming that's not implemented.
by fry
Tue Dec 18, 2018 3:25 am
Forum: MiSTer
Topic: No HDMI signal
Replies: 2
Views: 890

Re: No HDMI signal

Well.. I copied the factory image back to the SD card and it started working. Then tried the MiSTer image again and now that's working, too.

Hmm.
by fry
Mon Dec 17, 2018 10:39 pm
Forum: MiSTer
Topic: No HDMI signal
Replies: 2
Views: 890

No HDMI signal

I get no HDMI signal with either the factory DE10 or the MiSTer image. Checked the config mode dip switches, and they are correct. According to the LEDs on the board, boot appears to be successful. Before I consider RMAing this thing, I'm wondering what the default output resolution is for the MiSTe...

Go to advanced search