Search found 14 matches

by gogsymac
Tue May 01, 2018 10:36 pm
Forum: For sale / Wanted
Topic: [WANTED] Atari TT/MegaSTE power supply
Replies: 3
Views: 1138

Re: [WANTED] Atari TT/MegaSTE power supply

Are you still looking ? I have a brand new power supply which I bought from Best Electronics but never used if that is of interest.
by gogsymac
Thu Sep 14, 2017 9:14 pm
Forum: For sale / Wanted
Topic: Wanted Atari Megafile parts ...
Replies: 4
Views: 1065

Re: Wanted Atari Megafile parts ...

I think I still have a couple of old Megafiles which may have the parts you need in them - I will see if I can look them out at the weekend.
by gogsymac
Sat Mar 04, 2017 4:10 pm
Forum: For sale / Wanted
Topic: Looking for a 2MB ST Ram card for Atari TT ...
Replies: 4
Views: 1301

Re: Looking for a 2MB ST Ram card for Atari TT ...

Frank - PM sent re board required.
by gogsymac
Sat Mar 04, 2017 3:49 pm
Forum: For sale / Wanted
Topic: TT Ram and VME
Replies: 6
Views: 1647

Re: TT Ram and VME

I would be interested in buying too.
by gogsymac
Sat Oct 08, 2016 4:50 pm
Forum: For sale / Wanted
Topic: FS: Atari TT 030 UK only
Replies: 6
Views: 2454

Re: FS: Atari TT 030 UK only

I would be interested if it is still for sale. PM sent.
by gogsymac
Mon Sep 12, 2016 10:03 pm
Forum: Professionals
Topic: TT Problems with new SD Card Hard Drive
Replies: 10
Views: 2809

Re: TT Problems with new SD Card Hard Drive

I have it working now. I installed the three resistors on the motherboard and after a few tries I was able to see the Gigafile and load the driver onto it and now boot from it. I have no other terminators apart from the resistors so that must be the key to making it work. Now to try and get the Craz...
by gogsymac
Thu Sep 08, 2016 10:17 pm
Forum: Professionals
Topic: TT Problems with new SD Card Hard Drive
Replies: 10
Views: 2809

Re: TT Problems with new SD Card Hard Drive

qq1975b was good enough to send me some resistors. I have put them in the TT and tried the Gigafile again as an internal SCSI drive. I can partition it and the partitions now show up as drives but I cannot (yet) install the driver onto the first partition. I keep getting error messages. I will keep ...
by gogsymac
Sun Sep 04, 2016 8:34 pm
Forum: Professionals
Topic: TT Problems with new SD Card Hard Drive
Replies: 10
Views: 2809

Re: TT Problems with new SD Card Hard Drive

qq1975b wrote:I don't know...but I had a lot of problems with my scsi hdd until I put those resistors...


Maybe i should try that as it is the only thing I haven't done.

Anyone got a set of resistors that they don't need?
by gogsymac
Sun Sep 04, 2016 3:33 pm
Forum: Professionals
Topic: TT Problems with new SD Card Hard Drive
Replies: 10
Views: 2809

Re: TT Problems with new SD Card Hard Drive

qq1975b wrote:But did you put the resistors pack on the TT's mobo?


No - I don't have them. I am not sure where to get them. I have tried putting a terminator on the external SCSi port which I presume would have the same effect. No doubt be corrected if I am wrong.
by gogsymac
Sun Sep 04, 2016 10:46 am
Forum: Professionals
Topic: TT Problems with new SD Card Hard Drive
Replies: 10
Views: 2809

Re: TT Problems with new SD Card Hard Drive

Empire Andrew thanks for your input. I have tried every combination of terminating that I can think of using pass through internally and external terminator on the scsi port and also tried using an external device which was terminated too. It is very strange because the Gigafile only seems to be rec...
by gogsymac
Sat Sep 03, 2016 10:18 pm
Forum: Professionals
Topic: TT Problems with new SD Card Hard Drive
Replies: 10
Views: 2809

TT Problems with new SD Card Hard Drive

I am having problems with the replacement of the old hard drive in my TT and would appreciate help and advice. I had a Fujitsu 105mb drive installed which worked fine and still does - I replaced that with a Gigafile SD card reader from Inventronik. I am using HDDRIVER 9.1 and the TT is able to see t...
by gogsymac
Fri Aug 12, 2016 10:52 pm
Forum: HxC Floppy Emulator
Topic: Problem with slim SD card floppy emulator and Atari TT set up
Replies: 0
Views: 2608

Problem with slim SD card floppy emulator and Atari TT set up

I have a slim floppy emulator Rev F from Lotharek and I am having problems setting it up to work with my TT. I have set up the SD card as per the instructions and it works fine with a Mega ST which I have but will just not boot up with the TT. On the TT with the autoboot file on the card it starts t...
by gogsymac
Tue Aug 02, 2016 10:33 pm
Forum: Hardware
Topic: Problem with Mega ST4 and Matrix C110 graphics card
Replies: 3
Views: 1218

Re: Problem with Mega ST4 and Matrix C110 graphics card

Here is a photo of the card. There is an unpopulated chip socket. Not sure if it is supposed to be like that or not. Anyone know?
by gogsymac
Tue Aug 02, 2016 12:44 pm
Forum: Hardware
Topic: Problem with Mega ST4 and Matrix C110 graphics card
Replies: 3
Views: 1218

Problem with Mega ST4 and Matrix C110 graphics card

I have a problem with a Mega ST4 and a Matrix C110 graphics card which I have been trying to install and I would appreciate any help/advice which can be given. The ST4 is bog standard and works fine but after putting the card in the expansion slot I just get a white screen after switching on. This i...

Go to advanced search