Search found 10 matches

by retango
Thu Mar 10, 2016 9:01 pm
Forum: CosmosEx
Topic: Problem setting WPA SSID - spaces not working
Replies: 7
Views: 4474

Re: Problem setting WPA SSID - spaces not working

Hi Jookie, thanks for the update! I still can't have a SSID with a space in it,, I can enter it but it does not save it..
Thanks a lot!
by retango
Sun Feb 21, 2016 8:46 pm
Forum: CosmosEx
Topic: Tip if keyboard doesn't fit with IKBD Injector - 1040 STF
Replies: 2
Views: 4857

Tip if keyboard doesn't fit with IKBD Injector - 1040 STF

Hi! I have 2 Atari 1040 STF, and if I put the IKBD injector, the keyboard ends up a little high and does not let me close the top cover. That's because some components from below the keyboard touch the injector and connector.. Although it's only a couple of mms, since the keyboard is at an angle the...
by retango
Sun Feb 21, 2016 3:35 pm
Forum: Guides
Topic: Atari ST to Commodore 1084s monitor
Replies: 33
Views: 20850

Re: Atari ST to Commodore 1084s monitor

Hi! First of all thanks a lot Anemos for the tip!! I tried the connection in post 1, and it did not work for me (I might have made some mistake when soldering the cables, so it may still work). However, I tried another connection, and it DID work!!! Atarti 1040 STF to Commodore 1084 S-D2 (with Femal...
by retango
Fri Feb 19, 2016 12:19 am
Forum: CosmosEx
Topic: Problem setting WPA SSID - spaces not working
Replies: 7
Views: 4474

Re: Problem setting WPA SSID - spaces not working

Thanks a lot Jookie!
by retango
Fri Feb 12, 2016 4:06 am
Forum: CosmosEx
Topic: Problem setting WPA SSID - spaces not working
Replies: 7
Views: 4474

Problem setting WPA SSID - spaces not working

Hi! I am trying to connect the CosmoEx to my Wifi from the CE_CONF.PRG in the Atari. In Network Settings, I try to enter WPA SSID "Net One", but it only stores "Net" (I press save, and the enter again and see "Net" instear of "Net One"). I tried many different...
by retango
Wed Feb 10, 2016 10:43 pm
Forum: CosmosEx
Topic: CosmosEx - updates
Replies: 102
Views: 39307

Re: CosmosEx - updates

thanks jookie!
by retango
Tue Jan 19, 2016 3:18 am
Forum: CosmosEx
Topic: Tip for rookies / first time users - turn on, wait, reset
Replies: 3
Views: 2596

Tip for rookies / first time users - turn on, wait, reset

Hi all, Just want to share a tip with first time users. When you first turn on the Atari ST, CosmosEx does not start fast enough for the Atari to boot from it. So if you turn it on and don't the see the floppies and the config drive on the desktop, wait some 30 secs, and press the Reset button (do n...
by retango
Sun Jan 17, 2016 4:49 am
Forum: CosmosEx
Topic: Strange behaviour with floppy emulation-not working?
Replies: 5
Views: 3543

Re: Strange behaviour with floppy emulation-not working?

Hi Mr Nours and Jookie,
Thanks for you help!! I just updated the CosmosEx, and now it works perfectly.. thanks again!!!
by retango
Tue Dec 15, 2015 1:45 pm
Forum: CosmosEx
Topic: Strange behaviour with floppy emulation-not working?
Replies: 5
Views: 3543

Re: Strange behaviour with floppy emulation-not working?

Hi, Thanks for the reply! I'm connecting it to the internal floppy connect, and indeed used DrCoolZic's guide, and tried different settings.. Could it be a hardware (Atari ST) problem? What I find strange is that if I boot for the virtual floppy instead of booting from C, it is able to read its cont...
by retango
Sun Dec 13, 2015 4:47 am
Forum: CosmosEx
Topic: Strange behaviour with floppy emulation-not working?
Replies: 5
Views: 3543

Strange behaviour with floppy emulation-not working?

Hi! first thanks a lot for this great device! I never used an Atari ST on the 80s (jumped directly form the C128 to an XT), so I'm learing about it these days. I finally managed to get CosmosEx running on my Atari 1040 STF, TOS 1.04. I manage to load images in the 3 floppy slots with the CE_FDD.PRG ...

Go to advanced search