Search found 1353 matches

by paul92706
Fri Mar 23, 2018 6:51 am
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: CT63 Error while programming flash
Replies: 8
Views: 945

Re: CT63 Error while programming flash

fidzen wrote:Test to reseat the CT63 on the expansion port. You can get this type of issues
with just a slightly bad connection.

I agree, this seems like it is a bad connection somewhere.
by paul92706
Fri Mar 23, 2018 6:46 am
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: [SUCCESS] CTPCI Radeon wth DVI
Replies: 21
Views: 1865

Re: [SUCCESS] CTPCI Radeon wth DVI

wongck wrote:
paul92706 wrote:What kinda cable did you use? Was it just a standard DVI to DVI cable?

Yup, just standard DVI-DVI cables. Nothing special.

I JUst got my DVI working, pretty cool. :-)
by paul92706
Thu Mar 22, 2018 3:13 pm
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: [SUCCESS] CTPCI Radeon wth DVI
Replies: 21
Views: 1865

Re: [SUCCESS] CTPCI Radeon wth DVI

Awesome wongck! What kinda cable did you use? Was it just a standard DVI to DVI cable?
by paul92706
Fri Mar 09, 2018 3:57 am
Forum: For sale / Wanted
Topic: Falcon 030 Motherboard WANTED!
Replies: 4
Views: 769

Re: Falcon 030 Motherboard WANTED!

these are getting very hard to find, your best bet is Ebay, i bought a fautly motherboard on ebay a few years back and it was a easy fix! For a cheap price! Goodluck
by paul92706
Tue Mar 06, 2018 4:11 pm
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: [SUCCESS] CTPCI Radeon wth DVI
Replies: 21
Views: 1865

Re: CTPCI Radeon wth DVI

I would love to know more about this too, i also only get VGA working and not DVI.
by paul92706
Tue Mar 06, 2018 4:08 pm
Forum: Professionals
Topic: NOVA adapter for TT, ATI MACH 64
Replies: 3
Views: 565

Re: NOVA adapter for TT, ATI MACH 64

Did you set up your video config in Menu.prg i believe thats the name, its been so long i have used my TT with Nova and graphics card.
by paul92706
Wed Feb 21, 2018 4:07 pm
Forum: Galleries
Topic: Another enjoyable weekend with my Falcon
Replies: 8
Views: 2531

Re: Another enjoyable weekend with my Falcon

Awesome!!!
by paul92706
Wed Jan 10, 2018 3:35 am
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: CTPCI-IDE-Problem
Replies: 29
Views: 3358

Re: CTPCI-IDE-Problem

Ugh! I don't want to have to flash another firmware my Falcon is running sweet right now, but thanks wongck for the feedback buddy!
by paul92706
Sun Jan 07, 2018 11:44 pm
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: CTPCI-IDE-Problem
Replies: 29
Views: 3358

Re: CTPCI-IDE-Problem

Watzl-berg can you show us the Cf card you used in 030 mode? I still want mine to boot in that manner. Thanks
by paul92706
Sat Nov 25, 2017 5:05 am
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: I'm calling Willy out! SuperVidel info!
Replies: 42
Views: 3874

Re: I'm calling Willy out! SuperVidel info!

This is good news! Thank's willy for keeping us updated, and good luck!!
by paul92706
Sat Nov 25, 2017 4:56 am
Forum: Hardware
Topic: Falcon NO display after NVRam replacement
Replies: 88
Views: 6298

Re: Falcon NO display after NVRam replacement

Yes i'm curious to what the problem was?!
by paul92706
Tue Oct 31, 2017 2:50 am
Forum: Atari Legend Forum
Topic: RIP Des AKA Juggler from the PP
Replies: 16
Views: 2088

Re: RIP Des AKA Juggler from the PP

Very sad, my condolences
by paul92706
Wed Oct 18, 2017 8:26 pm
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: PicoPSU: is it really enough for the CT60?
Replies: 27
Views: 4914

Re: PicoPSU: is it really enough for the CT60?

I too have been seeing alot of Pico PSU's rated at 3.3V at 6A, did we figure out the outcome? Are we able to use that type of PSU?
by paul92706
Sun Oct 15, 2017 4:01 pm
Forum: Chat forum [ENG]
Topic: eBay deal gone bad
Replies: 30
Views: 3232

Re: eBay deal gone bad

Looks like it was under a heavy load!
by paul92706
Wed Oct 11, 2017 11:14 pm
Forum: Professionals
Topic: Found SCSI drive replacement SSD for TT etc
Replies: 7
Views: 1554

Re: Found SCSI drive replacement SSD for TT etc

mzry wrote:I use a SCSI2SD on my TT, works fine.

Is there a certain model i should look for SCSI2SD? Thanks
by paul92706
Sat Oct 07, 2017 8:08 pm
Forum: Professionals
Topic: Nova Adapter Problems
Replies: 7
Views: 1713

Re: Nova Adapter Problems

That cutt track looks like it does done intentionally i would leave it alone.
by paul92706
Fri Oct 06, 2017 3:39 pm
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: CTPCI and Realtek 8139D
Replies: 159
Views: 14184

Re: CTPCI and Realtek 8139D

wongck wrote:Tester yes, qualified not sure.

Sweet! You got it working wongck! Maybe writing a tutorial some time in future?!
by paul92706
Sat Sep 30, 2017 12:18 am
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: CTPCI-IDE-Problem
Replies: 29
Views: 3358

Re: CTPCI-IDE-Problem

I think you got me wrong. Both drive are connected. The 1GB Trancend CF-Card on the internal port and a 32GB SD-Card on the CTPCI-IDE. In 030-Mode the Falcon is booting from the CF-Card an does not "see" the SD-card. And in 060-mode the Falcon is booting from the SD-card an does not "...
by paul92706
Fri Sep 29, 2017 5:18 pm
Forum: Chat forum [ENG]
Topic: Atari in films
Replies: 56
Views: 15427

Re: Atari in films

nice! explorer
by paul92706
Thu Sep 28, 2017 9:54 pm
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: CTPCI and USB card
Replies: 168
Views: 12139

Re: CTPCI and USB card

disregard
by paul92706
Thu Sep 28, 2017 9:54 pm
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: CTPCI and USB card
Replies: 168
Views: 12139

Re: CTPCI and USB card

My file system looks good, and i am using COP's, so i don't think there's a problem there. Maybe it could be because you are using the DVI cable? i am using standard VGA 15pin cable. I can try and test with a VGA cable, but don't know if the high resolutions are available via VGA. I won't have acce...
by paul92706
Thu Sep 28, 2017 9:52 pm
Forum: Hardware
Topic: Falcon NO display after NVRam replacement
Replies: 88
Views: 6298

Re: Falcon NO display after NVRam replacement

I think there is a clearer schematic somewhere, let me check my HD tonight and i will forward it to you. But first off i would definitely check that Ground Pin and Vcc pin on NVRAM chip! i will look at my schematics and tell you what pin is which. Hang in there buddy she (Falcy) not yet a goner!
by paul92706
Tue Sep 26, 2017 5:38 am
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: CTPCI and USB card
Replies: 168
Views: 12139

Re: CTPCI and USB card

I've even got 1920x1200 running, with 16M colours and my usual MagiC 6.20 setup. "File not found" doesn't sound good. Corrupt file system? Incompatible control panel? I've been using cops, started as "cops.prg" from the desktop. The resolutions are read from the monitor (VESA) a...
by paul92706
Tue Sep 26, 2017 5:14 am
Forum: Hardware
Topic: Falcon NO display after NVRam replacement
Replies: 88
Views: 6298

Re: Falcon NO display after NVRam replacement

Ya I'm a dope!! When I do something like this I think it will always work,'it's so simple' is in my mind. I do not think long term, like what happens if it dose not work.... I think 'It worked last time, so it will work this time'... Lesson now learned about sockets!! And I have so many sockets aro...
by paul92706
Fri Sep 15, 2017 3:53 am
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: CTPCI and USB card
Replies: 168
Views: 12139

Re: CTPCI and USB card

No need to e-mail (but should work here in the forum using the "contact" link). As for the PCI cards: I've got several plugged in, but all of them are 3,3V types and work "out of the box", at least as far as the startup diagnostic goes. Drivers are another matter. I do have netw...

Go to advanced search