Search found 28 matches

by DOB
Sat Oct 27, 2018 6:52 pm
Forum: Other emulators & tools
Topic: BeePi 1.0
Replies: 95
Views: 39104

Re: BeePi 1.0

Excellent work. I have it running and will test it out.

Thank for making this.
by DOB
Wed Nov 16, 2016 9:04 am
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: Cubase Audio CT60/CTPCI Problems
Replies: 0
Views: 2540

Cubase Audio CT60/CTPCI Problems

Hi everyone, I've been struggling with trying to get CAF to work with my CT60/CTPCI. I have the patched version of CAF running, it loads up and everything seems to function normally except audio. Any audio I load up into a track, plays back with distortion, or it will sound normal, but when I touch ...
by DOB
Fri Nov 11, 2016 6:11 pm
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: Patch Cubase Audio For CT60
Replies: 2
Views: 1899

Re: Patch Cubase Audio For CT60

Private message sent.

Thanks.
by DOB
Thu Nov 10, 2016 9:03 pm
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: Patch Cubase Audio For CT60
Replies: 2
Views: 1899

Patch Cubase Audio For CT60

Hi,

Does anyone have a working patched version of CAF that will run on CT60? Every time I try to patch my version of CAF, I get an error saying parts were not correctly patched. I run it and it just crashes.

I just need the caf_060.prg

Thanks in advance.
by DOB
Wed Oct 26, 2016 5:11 pm
Forum: Professionals
Topic: Alternate TT hi/VGA adapter
Replies: 98
Views: 53556

Re: Alternate TT hi/VGA adapter

I'm interested. Keep us posted on your progress with the next batch.
by DOB
Sun Oct 12, 2014 12:02 am
Forum: CosmosEx
Topic: Cannot Config CosmosEx
Replies: 32
Views: 11001

Re: Cannot Config CosmosEx

Hi Jookie, I am having problems updating to the newest version. Tried the ce_config.prg, but it can't find the cosmosEx. I don't have PRFLAGS.PRG to set the flags, do you have a copy you can send me? I also tried to ssh into the cosmosEx, I run the update and then try to use ce_start.sh and this is ...
by DOB
Mon Aug 18, 2014 11:54 pm
Forum: CosmosEx
Topic: Cannot Config CosmosEx
Replies: 32
Views: 11001

Re: Cannot Config CosmosEx

Hi Jookie,

I SSh'ed into the CosmosEx and updated it. Now I can access Drive O. After configuring, I can boot from my SD card!

Thank you so much.
by DOB
Wed Aug 13, 2014 7:41 am
Forum: CosmosEx
Topic: Cannot Config CosmosEx
Replies: 32
Views: 11001

Re: Cannot Config CosmosEx

Just got your posts Jookie,

I will check my TT tomorrow. But I do remember the TT detecting the CosmosEx and installing the driver. I will have to check to see if had driver can see it.

I'm not sure what a SCP client is. Is that like SSH?
by DOB
Sun Aug 10, 2014 5:10 am
Forum: CosmosEx
Topic: Cannot Config CosmosEx
Replies: 32
Views: 11001

Re: Cannot Config CosmosEx

Hi Jookie,

Let me know if there is anything I can do to help test on a TT.
by DOB
Sat Aug 02, 2014 7:51 pm
Forum: CosmosEx
Topic: Cannot Config CosmosEx
Replies: 32
Views: 11001

Re: Cannot Config CosmosEx

I have an UltraSatan on my TT and it works great. The CosmosEX was going to replace it. But now it will sit on a shelf for a while, waiting it's fate....keep or sell.
by DOB
Thu Jul 24, 2014 8:34 pm
Forum: CosmosEx
Topic: Cannot Config CosmosEx
Replies: 32
Views: 11001

Re: Cannot Config CosmosEx

Well, I'm not very knowledgeable about testing, but whatever I can do to help, I will.


Sent from my iPad using Tapatalk
by DOB
Thu Jul 24, 2014 6:05 am
Forum: CosmosEx
Topic: Cannot Config CosmosEx
Replies: 32
Views: 11001

Cannot Config CosmosEx

Hi, Just got a CosmosEx a few days ago and I'm trying to get it to work with my Atari TT. When I boot up the computer, I get a message saying that CosmosEx is found and the driver is installed. When I try to install O driver via installed devices, it doesn't how up. I downloaded the config utility a...
by DOB
Sat Feb 22, 2014 8:14 pm
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: Has anyone ever got a Steinberg SMPII to work with CT60?
Replies: 3
Views: 5084

Re: Has anyone ever got a Steinberg SMPII to work with CT60?

I checked it out and downloaded the CT2 archive on the website, but I didn't see the SMP4.drv file in the archive. There is a mo44.drv and the mros drivers.

Can you send me the smp4.drv you have?

Thanks.
by DOB
Sat Feb 22, 2014 4:59 pm
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: Has anyone ever got a Steinberg SMPII to work with CT60?
Replies: 3
Views: 5084

Re: Has anyone ever got a Steinberg SMPII to work with CT60?

Thanks Rodolphe,

I'll check it out.
by DOB
Wed Jan 08, 2014 8:55 am
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: Has anyone ever got a Steinberg SMPII to work with CT60?
Replies: 3
Views: 5084

Has anyone ever got a Steinberg SMPII to work with CT60?

Hi Everyone,

I know that someone modified the mros driver for the Soundpool parallel port midi expander to work with the CT60 modified CAF. But has it been done for the SMPII? I have one, but can never get it to be recognized by CAF on a Falcon in CT60 mode. It works perfectly on my TT.

Thanks.
by DOB
Tue Jan 07, 2014 6:41 pm
Forum: For sale / Wanted
Topic: Is this trash? (in Los Angeles)
Replies: 8
Views: 2749

Re: Is this trash? (in Los Angeles)

Hey DwayneKong,

I might be able to help you out. I'm in LA. I'm interested in some of the stuff and I may be able to help get the stuff off the drive.
by DOB
Wed Jul 10, 2013 6:52 am
Forum: Professionals
Topic: project idea: ECL signal adapter for TT-High...
Replies: 156
Views: 39789

project idea: ECL signal adapter for TT-High...

Put me on the list for one.
by DOB
Sun Mar 03, 2013 8:44 am
Forum: Professionals
Topic: Cubase & Yamaha CBX-D5 Problems
Replies: 3
Views: 1575

Cubase & Yamaha CBX-D5 Problems

I have a problem that is driving me nuts! I recently acquired a CBX-D5 and have been trying to get it to work with both my TT and Falcon. I have the proper version of cubase cbx, version 1.1 and a dongle, a 1 gig scsi drive and I followed the Yamaha directions for setting up the system. I'm using HD...
by DOB
Sun Mar 11, 2012 7:20 am
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: Installing Mint on CT60/PCI Falcon
Replies: 22
Views: 4536

Re: Installing Mint on CT60/PCI Falcon

christos wrote:Don't forget to update to the newest kernel and XaAES.


Where do I get the newest kernel and XaAES?

Thanks again.
by DOB
Fri Mar 09, 2012 9:31 pm
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: Installing Mint on CT60/PCI Falcon
Replies: 22
Views: 4536

Re: Installing Mint on CT60/PCI Falcon

Thank you! Thank you! Thank you everyone.

Between using Mikro's uMint and Wongck's outstanding website, I finally got Mint running with my etherNat and Radeon graphics.

Now the fun begins.
by DOB
Thu Mar 08, 2012 6:23 pm
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: Installing Mint on CT60/PCI Falcon
Replies: 22
Views: 4536

Re: Installing Mint on CT60/PCI Falcon

frank.lukas wrote:
DOB wrote:
wongck wrote:Mikro umint include netwroking as well, so it pretty good.



Is it possible to get a copy of Mikro's umint?



http://mikro.naprvyraz.sk/download.htm



Thank you. I will give it a shot.
by DOB
Thu Mar 08, 2012 4:53 pm
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: Installing Mint on CT60/PCI Falcon
Replies: 22
Views: 4536

Re: Installing Mint on CT60/PCI Falcon

wongck wrote:Mikro umint include netwroking as well, so it pretty good.



Is it possible to get a copy of Mikro's umint?
by DOB
Wed Mar 07, 2012 5:00 am
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: Installing Mint on CT60/PCI Falcon
Replies: 22
Views: 4536

Re: Installing Mint on CT60/PCI Falcon

wongck wrote:
DOB wrote:What about getting Mint to work with CTPCI/Radeon? Any tips on that?


8) yeah.... I also need to update that into the personalising Mint section.
You just need set video settings, video = modecode, in the Xaaes.cnf.



Is there some specific video settings you recommend?
by DOB
Wed Mar 07, 2012 1:24 am
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: Installing Mint on CT60/PCI Falcon
Replies: 22
Views: 4536

Re: Installing Mint on CT60/PCI Falcon

Hi Dob, welcome to AF. Frankly you're not the 1st to say EasyMint is not so easy, but it does somehow works for lots of people. If you need help on Mint, I have on my website some information on setting up Mint including networking and X-windows environment. Fell free to browse it. One thing, it's ...
by DOB
Tue Mar 06, 2012 11:05 pm
Forum: CT60 / CT63 Area
Topic: Installing Mint on CT60/PCI Falcon
Replies: 22
Views: 4536

Installing Mint on CT60/PCI Falcon

Hi, So I have a fully loaded Falcon with a CT60/CTPCI with a Radeon 9200 card and a EtherNat board. Everything is flashed and up to date. I am using a Compact Flash on the Falcon IDE as my hard drive. Tos works great, I can get whatever resolution on my Radeon. The Falcon is solid with no problems. ...

Go to advanced search